2777
2789
عنوان

اسکلیوز🙏🙏🙏😔

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 38 پست
الهی بگردم  زودتر برو دنبال درمانش  خوب میشی نگران نباش ینی مادر زادی بوده بیماریت؟

مثل اینکه مادر زادی بوده بعد سن بلوغ بروز داده

ممنونم❤️❤️😔😔

لطفا برای رسیدن به آرزوم یه صلوات برام بفرستید😍❤️🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای منم همینجوری عم یعنی تازگی شدم😢😢😢

خدا نکنه

شاید به خاطر کار سنگین یا چیزه دیگه ای باشه نگران نباشید برا من برا دوسال که کمرم درد میکنه

دعا کنین بهتر بشم ممنون بابت راهنماییتون🙏😘

ایشالا که درست میشه عزیزم نگران نباش

حتما مث من همیشه غوز میشستی😶

منم مثل توعم اما دکتر نرفتم و پیگیری نکردم

کلا کمرم ضعیفه بخاطر همینم خیاطی رو گذاشتم کنار

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!  
ایشالا که درست میشه عزیزم نگران نباش حتما مث من همیشه غوز میشستی😶 منم مثل توعم اما دکتر نرفتم و پ ...

آره قوز میشینم ولی سعی میکنم که درست بشینم

خدا نکنه شاید به خاطر کار سنگین یا چیزه دیگه ای باشه نگران نباشید برا من برا دوسال که کمرم درد میکن ...

دکتر گفت با ورزش درست میشه؟

حتما درمان و راهی داره دیگه

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!  

اون دوستمون امروز رفتن دکتر دکتر بهشون گفته عمل برای 60درجه با بالاست بهش ورزش داده بود

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
آره قوز میشینم ولی سعی میکنم که درست بشینم

آره منم دست خودم نیس اصلا

مامانم همش گیر میده😬

رفتی عکس گرفتی از مهره های کمرت؟ خیلی دردش شدید بود؟

ترسیدم منم داشته باشم😯

دکتر گفت با ورزش درست میشه؟ حتما درمان و راهی داره دیگه

بله گفت درست میشه ولی خانومی که دیروز تاپیک کرد منو ترسوند

درمان داره ولی کرونا نمیزاره برم

آره منم دست خودم نیس اصلا مامانم همش گیر میده😬 رفتی عکس گرفتی از مهره های کمرت؟ خیلی دردش شدید بو ...

ن بابا استرس ندین به خودتون من هم ام آر آی رفتم هم عکس ساده که گفتن تو ام آر آی مشکلی نیست و درج‌ کمه و ممکنه رفع بشه