2777
2789
عنوان

اسم دختر

61 بازدید | 8 پست

سلام‌خانوما

لطفا اسم برای دختر پیشنهاد بدید

نمیخوام‌خیلی عجیب و غریب باشه

ترجیحا کوتاه و با معنی باشه

همسرم‌اصرار داره دلسا بزاریم‌اما خودم‌هنوز مرددم

محیا

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

ای جان 

دلسا خیلی زیباست 

اسم نوه های خاله ی من آلا و گلساس 


اسم دلسا رو فرمودید یاد این دو تا دختر خانوم خوشگل افتادم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آوا

دیانا

تانیا

دلناز

السا

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ای جان  دلسا خیلی زیباست  اسم نوه های خاله ی من آلا و گلساس  اسم دلسا رو فرمودی ...

خودمم دوسش دارم چون ب فامیلیش میاد ولی میترسم بعدم پشیمون بشم‌چون رو اسم‌ دختر خیلی حساسم

خودمم دوسش دارم چون ب فامیلیش میاد ولی میترسم بعدم پشیمون بشم‌چون رو اسم‌ دختر خیلی حساسم

ای جان 

حساسیت شما بسیار بجا ست عزیزم 

بی شک می تونید اسم زیبا انتخاب کنید 


پیشاپیش عرض تبریک دارم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز