2777
2789

من حالم بده، انقد گریه کردم، باد کردم🥺🥺🥺🥺

زاج استفاده کردم، دلم داره میترکه از درد، واژنمم ی جوری شده.. الان زنگ زدم برم دکتر، منشیش گفت دکتر شنبه میاد، ی جا دیگم زنگ زدم، نبودن. 

چ خاکی تو سرم کنم😭😭😭😭😭

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حال دلم ابری باررونی خراب داغون گرفته دلتنگم واسه عشقم آه خیلی سخته دوری  تو رو خدا برای عشقم ...

من چندماه دورم  ازش اما بازم صبورم. .. خدابزرگه عزیزم انشالا دعا میکنم براهمه گلم . دلتو صاف کن   انشالا برمیگرده دلم  روشنه

واااا😲😲😲چطوری استفاده کردی؟

بچه ها اینجا گفتن خیلی خوب بوده، واسه عفونت، منم استفاده کردم، گذاشتمش تو واژنم😭😭😭😭😭

کاش دستم میشکست😭😭😭😭😭

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

هیچی ۵ شنبع بخاطرکرونابیرون نمیشه رفت.باخانوادهرشوهرکه قهر.باپدرم میونم شکراب شده اوونجام نمیشه رفت. ...

ماکه همیشه تنهاییم

چون ما تو یه شهریم خانواده من یه هر دیگه خانواده همسرم باز تو شهر سوم😁

البته خانواده شوهرم‌زیاد میان اینجا ولی مامانم اینا بخاطر کرونا و بچه‌کوچیک من خیلی رعایت میکنن و نمیان

الان ۴۰روز مامانم رو ندیدم🤧🤧

ولی همینکه‌میدونم حالشون خوبه و سلامتن خدا رو شکر

دست واتساپ و تماس تصویری درد نکنه

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
من چندماه دورم  ازش اما بازم صبورم. .. خدابزرگه عزیزم انشالا دعا میکنم براهمه گلم . دلتو صاف کن ...

ممنون عزیزم ان شاالله خدا از زبونت بشنو ان شاالله به خواسته دلتون برسید خوشبخت سلامت باشید همیشه 🌹

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

منم نمیدونم چمه با وجود خیلی از مشکلات که تازه بعضی هاش هم مشکلات بزرگی هستن ولی حالم خوبه خداروشکر

تازه به همه این مشکلات خونه اجاره کردن هم اضافه کن فقط دوهفته دیگه وقت داریم خونه بگیریم ولی هنوز نشده با این پولی که داریم و من همچنان ریلکسم و دارم به زندگیم میرسم خداروشکر🤣🤣🤣

ماکه همیشه تنهاییم چون ما تو یه شهریم خانواده من یه هر دیگه خانواده همسرم باز تو شهر سوم😁 البته خ ...

ن من ۵ تادرفرقمه بامامانم .چندتاکوچه ام مادرشوهرم بااونا ک چندساله قهرم.مامانمینام بخاطررفتارای بابام فعلا نمیرم