2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام اسی جون.. ی سوال دارم، بچه ها اینجا گفتن زاج سفید واسه عفونت و اینا خیلی خوبه، منم دیشب استفاده کردم، الان دلم درد میکنه و رحمم ی جوری شده، نمیدونین باید چیکار کنم؟ 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺😩😩😩😩

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

سلام اسی جون.. ی سوال دارم، بچه ها اینجا گفتن زاج سفید واسه عفونت و اینا خیلی خوبه، منم دیشب استفاده ...

رحمت جمع شده روغن حیوانی رو بصورت شیاف منجمد کن داخل واژنت بزارر

زاج یاعسگی زود رس میاره

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟
سلام اسی جون.. ی سوال دارم، بچه ها اینجا گفتن زاج سفید واسه عفونت و اینا خیلی خوبه، منم دیشب استفاده ...

منم خیلی خوندم ولی ببین چندتاشون میگفتن رفتن دکتر. شمام برو ژل شست و شو و پماد اینا میده

اگه دنبال حس ششمی یامیخوای سرکتاب بازکنی میتونی ب این ایدی پیام‌بوی@Tara_yyy

چقدر میگیره

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
رحمت جمع شده روغن حیوانی رو بصورت شیاف منجمد کن داخل واژنت بزارر زاج یاعسگی زود رس میاره

اولین بار دیشب این کارو کردم، کاش دستم میشکست🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

روغن حیوونی ندارم. 

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

منم خیلی خوندم ولی ببین چندتاشون میگفتن رفتن دکتر. شمام برو ژل شست و شو و پماد اینا میده

کاش دستم میشکست، این کارو نمیکردم🥺🥺🥺🥺🥺😩😩😩😩😩😩😭😭😭😭😭