چند وقته احساس میکنم واژنم بوی بد میده ترشح و درد ندارم خارس ندارم فقط لباس زیرمو تند تند عوض میکنم ولی مخصوصا موقع رابطه بوی بد اذیتم میکنه و از شوهرم خجالت میکشم
برو داروخانه بگو ژل شست و شو واژن میخای ولی ی چیز خیلی بهداشتی و خوب بخر. قبل رابطه خودتو باهاش بشور ولی باز ب نظرم نزن خشکی واژن میگیری قبل رابطه خودتو با شامپو بچه بشوری بهترع. حالا من حس میکنم مال همسرم بوی وایتکس میده البته ببخشید از همه
یدونه شوهر دارم من قند عسل دارم من. فدات بشم من بدون تو جونم درمیاد بمونی برام آخ قربون قد و بالات برم من زندگیم 😍😍
آره میدونم چیز پنبه ای ریز مث خورده دستمال کاغذی پنیری مانند. این عفونت قارچی فک کنم این خانم عفونت باکتری گرفته ک بوی بدی داره مثل ماهی زنده ی بویی مثل این
یدونه شوهر دارم من قند عسل دارم من. فدات بشم من بدون تو جونم درمیاد بمونی برام آخ قربون قد و بالات برم من زندگیم 😍😍
نه. دوز واژن و بهم میزنه. اینایی که میگن سرکه و جوش شیرین موقت شوک میدن به واژن در صورتی که عفونت خوب نمیشه. عفونت باکتری و قارچی هم باهم متفاوته همینطور درمانش سعی کن برو دکتر یا بزن تو نت ببین داروی خوراکی و واژینال باکتری کدومه
عفونته گلم ولی هنوز شدید نشده ک علائمش رو نشون بده یه هفته رابطه نداشته باش و این مدت هر شب پماد داخلی استفاده کن و ژل شستشو «الی ژن» رو هم استفاده کن ولی نه هر روز نهایتا هفته ای دو سه بار
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤