2821
2789
عنوان

استخاره

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 33 پست
عزیزم من نیت کردم برام بگیر لطفا 

وسطه من جای شما باشم انجام نمی دم  وسوسه و دسیسه شیطان توشه شاید ازش راحت خارج نشی آخر ۵۲  سوره حج.  ما یلقی الشیطان ثم یحکم الله ایاته...... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بده به نتیجه نمی رسی. این مربوط به joodi خانم بود

ممنون.گلم

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
 برعکسش بده بهانه های بنی اسرائیلی توش هست.

گلم هستی برام استخاره بگیری؟

نیت کردم

ممنون ازت

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
گلم هستی برام استخاره بگیری؟ نیت کردم ممنون ازت

سلام آیه ای که برای شما آمده:  إِنَّمَا إِلَٰهُكُمُ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ ۚ وَسِعَ كُلَّ شَيْءٍ عِلْمًا. آیه ۹۸ سوره طه است  تاکید برای استفاده از علم و دانش و تحقیق است .

سلام آیه ای که برای شما آمده:  إِنَّمَا إِلَٰهُكُمُ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ ۚ و ...

ممنون عزیزدلم

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
سلام آیه ای که برای شما آمده:  إِنَّمَا إِلَٰهُكُمُ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ ۚ و ...

سلام.میدونم اذیتت میکنم اگه هستی میشخ برام استخاره بگیری

سلام.میدونم اذیتت میکنم اگه هستی میشخ برام استخاره بگیری

نه زحمتی نیست. می دانی  اگر برای مورد تکراری باشه اصولا گفته شده باید یه فاصله نسبتا معقولی بین اولین و استخاره بعدی باید باشه یا شرایط تغییر کرده باشه . این شرایط را داره ؟ اگر نه همان قبلی ملاک است. اگر اینطوریه، صدقه ای (یا قرائت قرانی اگر مقدور است) بدهید  و نیت کنید تا برای شما بگیرم.

نه زحمتی نیست. می دانی  اگر برای مورد تکراری باشه اصولا گفته شده باید یه فاصله نسبتا معقو ...

مرسی عزیزم

ن تکراری نبود

خودش خودبه خود انجام شد تو لحظه اخر بدون خواسته من 

ممنون ازت

خیلی لطف میکنی