2777
2789

یه خانمی تو رویان تو نوبت تخمک اهدایی بود . طفلکی میگفت خیلی وقته تو نوبتم میگفت حالا حالاها نوبتمون نمیشه . 

میتونید از آشناهاتون ببرید . شرایطش اینه که دو سال از خودتون کوچکتر باشه تا دو سال پیش هم زایمان نکرده باشه.

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
یه خانمی تو رویان تو نوبت تخمک اهدایی بود . طفلکی میگفت خیلی وقته تو نوبتم میگفت حالا حالاها نوبتمون ...

ممنون نظر دادید 

کلینیک های خصوصی فکر کنم نوبت دهی ش کمتر باشه البته مطمئن نیستم رویان شنیدم ارزونه من ایران نیستم نمیتونم زیاد تو نوبت بمونم واسه همین خواستم نظرسنجی کنم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ممنون نظر دادید  کلینیک های خصوصی فکر کنم نوبت دهی ش کمتر باشه البته مطمئن نیستم رویان شنیدم ا ...

انشاالله خداجون کمکت کنه زودی مامان بشی🌷

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
واسه بچه دار شدن زن یکی دیگه اهدا کرده ؟! شاید باشه من نمیدونم ولی بعید میدونم

بله مشکل از مرد بوده

ببخشید مردِ اسپرمش مشکل داشته

اینم رفته اهدا کرده

تا جایی ک میدونم تا حالا ب ۴ نفر اهدا کرده

البته اینارو ب همسرم میگفته

بله مشکل از مرد بوده ببخشید مردِ اسپرمش مشکل داشته اینم رفته اهدا کرده تا جایی ک میدونم تا حالا ب ...

اخه کدوم‌ مردی حاضر میشه بچه ش واسه مرد دیگه ای باشه بعدشم زن محرم اون مرد اهدا کننده نیست اصلا شک نکن حتی دولت هم اجازه نمیده واسه همچین کاری

اخه کدوم‌ مردی حاضر میشه بچه ش واسه مرد دیگه ای باشه بعدشم زن محرم اون مرد اهدا کننده نیست اصلا شک ن ...

ن گلم برو توی نت سرچ کن

مراجع هم نظر دادن

وقتی طرف ب هیچ عنوان قدرت باروری نداره

هیچ راهی جز این وجود نداره