2777
2789

اخجون عسک

و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به به

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا

@ژیناگلمن  بیا😂😂

@حدیثوو  

و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️

امشب روزجهانیه عکسه

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
@ژیناگلمن    بیا😂😂 @حدیثوو    

میسی 😍👌😂

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

@sarire  

بدو بیا 

همه دوستاشونو تگ میکنن منم ک دوستی نداشتم دلم کشید تگت کنم

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
میسی 😍👌😂

فدا😂💝