2821
2789
عنوان

کارم شده گریه

213 بازدید | 7 پست

از وقتی وارد ماه چهارم بارداری شدم برا هرچیزی گرریه میکنم....نمیدونم چیکار کنم...برای مظلومیت گربه های کوچمون گریه میکنم ...شوهرم میگه حالت چطوره گریه میکنم  

عصر بدبخت شوهرم پیتزا گرفتنی به جای آمریکایی ایتالیایی سفارش داده بود...نیم ساعت گریه کردم   خانوما چیکار کنم بنظرتون کسی اینطوری شده؟

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی

😥😕

ورودی شمال به همه مسافرا ماسک والکل وقرص انگل میدن🐛😳یکی از مسافرا اعتراض کرده قرص انگل واسه چی میدین دیگه!! یارو گفته بخور حرف مفت نزن تو اگه کرم نداشتی موقع کرونا مسافرت نمیرفتی🤣.........بچه که بودیم بازیگوشی میکردیم الان که بزرگ شدیم فرقی نکرده فقط برعکس شده گوشی بازی میکنیم!!!😝😃....چه جوریه کشوری که بالاترین مبلغ صدقه در دنیا رو داره آمار بیشترین بلاهای جهان رو داره!!!! فک کنم صندوق ها خرابه🤔مسئولین رسیدگی کنن لطفا!...یا اینکه مسئولین خرابن!!!!صندوق ها رسیدگی کنین لطفا😄😐کاربر قدیمی ام 😊عاشقتم آقاییم❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچی ، هفت ماهگی هم یه دور دیگه اینجورمیشی ، بعداززایمانم میشی بعد تموم میشه  بهشت زیرپای مادر ...

میدونی چقد طول میکشه دوره ش     ؟

میدونی چقد طول میکشه دوره ش      ؟

هرماه یجوری . یه ماه مثلا یه درد کمری پیدامیکنی دورازجونت که گریه ی احساسیت یادت میره دیگه گربه ها واست گریه میکنن

ولی فک کنم اکثرا ماه ۸ عروسیشونه ماه ۸ خوبه اما اینکه حالت بغضت کی میره نمیشه گفت ، آهنگ بزار تنها نمون اکثراوقات ، من الانش اینجوریم ، یارو عروسیشه توی سریال طنز،من گریه میکنم البته باردارنیستم ، ببین ویتامین ب برلی بارداری بد نیس ؟ بپرس ،اگر نه بخور ، بشدت روی اعصاب مرکزی اثرمثبت داره

هرماه یجوری . یه ماه مثلا یه درد کمری پیدامیکنی دورازجونت که گریه ی احساسیت یادت میره دیگه گربه ها و ...

ممنون عزیزم.حتما از دکترم میپرسم