2777
2789

سلام من دوبار انجام دادم اولین بار چون لوله ها باز بودن زیاد درد نداشت در حد دلدرد پریودیه 3دقیقه است همش

ولی دومین بار لوله سمت چپم انسداد داشت خیلی درد داشت...ولی خب درحد 5دقیقست 

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
دکتر زنانی که برام نوشته ؟چون بمن چیزی نگفت ؟یا دکتر همونجا

دکتر زنانی که نوشته. ‌ اگه بهت چیزی نگفته شاید همونجا که میری برلت انجام بده هزینه وسیله هاشو میگیره 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دکتر زنانی که نوشته. ‌ اگه بهت چیزی نگفته شاید همونجا که میری برلت انجام بده هزینه وسیله هاشو میگیره ...

ای خدا مشکلم شد دوتا ...اخه جایی رو هم معرفی نکرد وای خدا چ استرس بدی

من لوله ام هیدرو بود اول نمیدونستم وقتی فهمیدم خیلی ناراحت شدم

واسه منم لوله سمت چپ هیدرو و انسداد یک طرفه داشت... اما یکی دوماه بعدش طبیعی باردار شدم

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
ای خدا مشکلم شد دوتا ...اخه جایی رو هم معرفی نکرد وای خدا چ استرس بدی

حتما ازش بپرس 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    

میدونید چیه من ی پسر ۹ ساله دارم و دوسال پیش بارداری دوم  تو ماه ۴ قلب بچه ایستاد و کورتاژ کردم از اونموقع دیگه باردار نشدم دکتر گفت احتمالا چسبندگی پیدا کردی بر اثر کورتاژ