2777
2789
نترس زودتموم می شه قبلش حتمامسکن دریافت کن .فقط آخرش که تموم مایع روداخل تزریق می کنن یه ذره احساس ت ...

یا خدا ..مسکن میگن چی بخوریم یا خودمون باید بخوریم؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تو تهران جایی میشناسید کارش خوب باشه برای عکس رحم؟

یه خانوم دکتری هست فکر کنم دوروبر میدون آرژانتین دقیق یادم نیست کجا خودم رفتم بیمارستان فرمانیه 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    
گرفتگی نداشتی؟

نه خداروشکر همه چی خوب بو د

شروع انتظار۹۵/۸/۲۶پایان انتظارم رو خدا میدونه ..دلم شکسته خدایا به بزرگی خودت قسم میدم انتظارم تموم بشه.زندگیم پر آرامش بشه...از ته دل بخندیم .خدایا دیگه امیدی ندارم😔😔
یا خدا ..مسکن میگن چی بخوریم یا خودمون باید بخوریم؟

دکترت یه لیست میده بری داروخانه تهیه کنی 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    
خوب بود فرمانیه 

نه دکترش مرد بود بدرد نمیخورد ۳ بار انجام داد اخرم نتونست عکس بگیره از درد مردم ولی همون مایعی که تزریق شده بود جواب داد و باردار شدم ولی اون خانوم دکتری که گفتم خیلی خوب بوده .دکترم گفت یکی از این دو جا برو ولی من بخاطر تاریخی که باید انجام میدادم رفتم بیمارستان فرمانیه