2821
2789
عنوان

این دنیا چی میگه😑😑

180 بازدید | 15 پست

با امین فردین لایو داشته بعد بهش گفت که از طرف بازیگرای ایرانی پیشنهاد داشته گفت اره زیاد بعد گفت حرف اسم یکیشون رو بگو گفت م.گ منظورش محمد رضا گلزار😐ازش پرسید توـچی گفتی گفت رد کردم خوشم نمیاد ازش😳😑😑

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

حرفی ندارم :/

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چیز عجیبیه؟ بعید نیست 

اخه گلزار جلو این رو بندازه بعدم این هرجایی از خداشه با گلزار باشه اون که باهمه بوده گلزار باز بهترینشونه منظور از دوست پسراش

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

مهراد خودش حیف کرد

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم
آره از اون خوشش نمیاد مهراد جمو میپسنده😂

دقیقا منم به همین فک کردم اخه اون از سرناچاری رفت با مهراد کسی که نمیاد سراغش جز اون عقب مونده😂

ممد رضا پشماش ریخته الان میگه من کی بتو پیشنهاد دادم اخه گوهه تر...لای دیوار که از تو بهتره واس..... ...

دمت گرم گل گفتی😂😂😂

یه مدت میگفتن بکارت ترلان پروانرو گلزار زده 

وایی اره منم شنیدم که ازش باردار هم شده وسقط کرده با ترلان بهتر از این دنیا معلوم الحال😐

بعدش چیز عجیبی نبود برام اخه نصف بیشتر بازیگرای زن ایرانی حداقل یه دور از زیر گلزار رد شدن😂😂لامصب باهمه بوده

😂😂😂😂😂😂😂😂الله و اعلم والا  فساد سینمای ایران زیاده

خیلیییی😂

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792