به شدت نیاز دارم یکی بهم اهمیت بده چون این کمبود رو از طرف خانواده ،دوست و... داشتم و الان واقعا دارم داغون میشم ولی از روابط هم به شدت میترسم خیلی حالم بده حس میکنم خیلی تنها و طرد شده ام
بخاطر رفع این موضوع ازدواج نکن.بخدا.من امروز حالم خیلی بده شوهرم از سرکار اومد غذاشو خورد فیلمشو دید ...
خب این رفتارو خانوادم با من میکنن وقتی کسیو ندارم به کی پناه ببرم ازدواج که نه ولی موندم چیکار کنم انگار یه چیزی داره هر روز گلومو فشار میده پارسال افسرده شدم و مدام دارم سرتالین میخورم
واقعا واسم فرقی نداره یکی که بهم امید بده اهمیت بده
چرا انقد اعتماد ب نفست پایینع؟/
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
چون هیچ کسو ندارم دلم به خانوادم خوش بود اونام اصلا حضور منو حس نمیکنن ۴ ماهه در حد اره نه حرف میزنیم هیچ کسو ندارم بیرونم نمیرم تک بچه ام هستم دانشگاهم مجازی ..کلاسم نمیشه رفت دوستام همه یه مشت آشغالن چی بگم دیگه افسردگی دارم ،وسواس دارم روزی ۵ تا قرص میخورم بازم بگم؟! همش خودمو سرگرم میکنم درس میخونم و فیلم و.... دیگه تا کی خسته شدم من با این سن نباید اینطور باشم ولی شدم تو منجلاب دست و پا میزنم و هیچ کس نمیفهمه هر کی از راه میرسه دلمو میشکنه
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/