2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنبه سونو ان تی ۲۵۴ ازمایش غربالگری ۱۸۰ دادم ناشنا نیازی نیست

مرسی عزیزم اخه من یه هزمایش ناشتا دیگه هم دارم‌مسیر ۶زمایشگاهم خیلی دوره میخواستم یباره بدم ولی انگار نمیشه

خدایی که به شدت کافی است 
عزیزدلمی انشاالله که سالمه نی نی و همون جنسیتی میشه که دلت میخادواسه منم دعاکن نی نی پسرباشه🙏🙏

ایشالا خدا به دلت نگاه کنه خانمی . مرسی از دعای قشنگت 

خدایی که به شدت کافی است 
مرسی عزیزم اخه من یه هزمایش ناشتا دیگه هم دارم‌مسیر ۶زمایشگاهم خیلی دوره میخواستم یباره بدم ولی انگا ...

اگه ناشتا باشی فکر نکنم موردی داشته باشه

نهایتش یه چیزی باخودت ببر بعد بپرس ببین باید چیکار کنی

نهایتش خون که دادی واسه اون از مایشت یه چی میخوری یه ربع نیم ساعت صبر میکنی دوباره میری

ولی فکر نکنم موردی داشته باشه

اگه ناشتا باشی فکر نکنم موردی داشته باشه نهایتش یه چیزی باخودت ببر بعد بپرس ببین باید چیکار کنی نه ...

اخه میخوام بدونم برای سونو ایراد نداره ناشتا بود؟ 

خدایی که به شدت کافی است 
سونو نه اتفاقا ناشتا باشی با مثانه پر بهترهم هست چون معده پرباشه فشار میاره ولی خالی که باشه خوبه

مرسی عزیزم پس وایمیستم شنبه یه باره میرم قرار بود فردا برم ولی خیلی سختمه تو این شرایط به خصوص که تنها هم هستم فردا صبح باید زنگ بزنم وقت بگیرم برای سونو ایشالا صبح بده راحت برم

خدایی که به شدت کافی است 
انشاا... اره کار خوبی میکنی یه باره کن تو این کرونا هی نری و بیای

دقیقا از یه طرفی من چون سقط مکرر دارم همیشه قبل هفته ۱۱ سقط میشده سری پیش یه روز قبل ان تی رفتم سونو مطمئن که گفتن قلب نداره . دیگه نرفتم ان تی ولی الان به خاطر کرونا میترسم برم یه سونو دیگه یه جا دیگه

خدایی که به شدت کافی است