2777
2789
عنوان

یه چیز جالب😲

183 بازدید | 7 پست

بچه ها من خیلی وقت بود نیومده بودم تو حساب کاربریم .الان اومد تاپیک قبلیامو نگاه کردم

.تاپیک قبلیم یک کلمه از  عنوانشو اشتباه تایپی داشتم .😐

بعد الان نگاه کردم دیدم درست شده چجوری آخه 😁ولی کاش همون موقع میشد ویرایش کرد 😅چون خیلی دیدم بچه ها تو عنوان تاپیک غلط دارن ولی نمیشه ویرایش کرد!

روح من این است💟 این چند درخت این پنجره🌱 و خودم در آیینه👩 و خیال چند بچه گربه مریض که دیگر پشت در نخواهند ماند😊 روح من این است😇

من با اجازت و شرمندگی 

@نی_نی_یار_شب عزیزم میش بی زحمت جواب بدین و رسیدگی کنیذ من تاپیک و قسمت دوستام بالا نمیارع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بله

نی نی یار من چرا نمیتونم امضامو عوض کنم!

روح من این است💟 این چند درخت این پنجره🌱 و خودم در آیینه👩 و خیال چند بچه گربه مریض که دیگر پشت در نخواهند ماند😊 روح من این است😇

@نی_نی_یار_5  

عزیزم سلام.

من چرا نمیتونم امضامو عوض کنم!اصلا هر چی تو حساب کاربری مو میگردم همچین گزینه ایی پیدا نمیکنم!