2777
2789
وای چیکار کنم پالس دارم تو خونه دیگه از ۹۶ بالا نمیره

عزیزم تا ۹۳ اوکیه. ولی اگه داره افت میکنه به زیر ۹۳ . یه نوک قاشق کندر بجوشون توی اب. ابشو بخور چند روز این کار رو بکن. خواهر من اکسیژنش تا ۷۴ هم اومد با کندر اومد بالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه با داشتن حس بویایی کرونا داشت ولی وحشتناک بدن درد وبیحالی دارم

ببین اینکاراروکن علاوه با داروت.

حتما قرص جوشان بخور کندر عالیه دم کن ریه رو تصفیه میکنه دمنوش زنجبیل دارچین حتمابخور چون سرفت نمیزاره کنی دمنوش اویشن و عسل بخور اصلا لبنیات و شیر و چیزهای سرد نخور 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
عزیزم تا ۹۳ اوکیه. ولی اگه داره افت میکنه به زیر ۹۳ . یه نوک قاشق کندر بجوشون توی اب. ابشو بخور چند ...

جدی اره میخورم بدن درد وحشتناک دارم فقط تا وقتی اثر داروهست خوبم بعد دوباره شدید میشه

خالتون کرونا داشت  علایمش چی بود

تب و بدن درد و بی حالی و حالت تهوع شدید کمی هم سرفه

چند روز هم تنگی نفس داشت دیروز بردنش بیمارستان ولی بستریش نکردن گقتن جا نیست برگشت خونه ولی امروز خداروشکر خیلی بهتره ولی دکترش گفته  بود اکسیژن خونت اگه اومد زیر 95 دستگاه اکسیژن میخوای میخواستن براش بگیرن کهخداروشکر امروز بهتر شده

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴
جدی اره میخورم بدن درد وحشتناک دارم فقط تا وقتی اثر داروهست خوبم بعد دوباره شدید میشه

طبیعیه. دوره ش رو باید بگذرونی. هر سری یه دردی میاد سراغ ادم. فقط اکسیژنتو مواظب باش حتما. شبها نشسته بخواب.