2777
2789
عنوان

دادگاه تمکین و درخواست منزل مستقل

570 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

من با خانواده ی همسرم توی یه ساختمونیم. ما طبقه ی بالا هستیم و اونا پایین ولی راه پله و در ورود و خروجمون مشترک هست و ما باید از جلوی در خونه ی پدرشوهرم رد بشیم همین طور اینکه دفتر کار پدرشوهرم پایینه و همیشه برم بیرون منو می بینه! خانواده ی همسرم بیش از اندازه توی زندگیم دخالت می کنن و من به خاطر دخالت مادرشوهرم الان ۴۰ روزه خونه ی پدرمم.

اون آقا درخواست تمکین داده. حالا من میخوام توی دادگاه از قاضی خونه ی مستقل بخوام. به نظرتون موافقت میشه با درخواستم؟

البته به جز این مسئله، مسائل دیگه ای هم هست ولی متاسفانه شوهر من بیش از اندازه تحت تاثیر خانوادشه و شخصیت مستقلی نداره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم مسائل زیادی پیش اومد! و من بی دلیل خونه پدرم نیستم

هرچقدم مسیله داشته باشی دادگاه حقوبهت نمیده خواهرزاده ی منم مثل توعه الان باوجودی که شوهرش میخاس خفش کنه وخودش بیرونش کرده بازم قاضی میگه میموندی توخونت اخه به چه قیمتی مردن

حمدوسپاس پرورگارم 
کسی جای کسی دیگه زندگی نکرده! منم گفتم این یکی از هزاران مشکل من بود

طناز جان شما که توی تاپیک بانو آرتمیس توی کامنتاتون گفته بودید که خداروشکر زندگیتون رو به راه شده... 

عزیزم عذر میخوام میتونم بپرسم پس چی شد!؟ یعنی اون راهکارها جوابگو نبود!!!!! 

خواهر منم تو دوران عقده

شوهرش تازگیا با اینکه خواهرم راضی نبود ساختمون مادرش اینا خونه خریده خواهرمبه هر زبونی به شوهرش میگه من حاظر نیستم اونجا زندگی کنم اون زبون نفهم حالیش نمیشه البته شوهرش بشدت همدمامانی هستش همه جا مامانشو با خودش میاره یه بچه ننه به تمام معناست

توروخدا دعا کنید خواهرم بتونه راضیش کنه و دلش نرم بشه قبول کنه برن یه جا دیگه زندگی کنن

طناز جان شما که توی تاپیک بانو آرتمیس توی کامنتاتون گفته بودید که خداروشکر زندگیتون رو به راه شده... ...

عزیزم خیلی عالی پیش می رفتم اما دخالتای نابجای خانواده ی همسرم و قرار نگرفتن همسرم کنار من باعث شد هرچی تلاش کرده بودم پنبه بشه! 

عزیزم خیلی عالی پیش می رفتم اما دخالتای نابجای خانواده ی همسرم و قرار نگرفتن همسرم کنار من باعث شد ه ...

عزیزم😔 واقعا تاسف داره که همسرتون قدر شما رو ندونستن و باهاتون همراه نشدن... 

خیلی ناراحت شدم، امیدوارم خدا بهترین رو براتون رقم بزنه

از خدا براتون خواهان بهترینا هستم دوست خوبم 🌹