2777
2789
عنوان

گوشی

54 بازدید | 10 پست

شب همگی بخیر باشه⚘😘

بچها ی سوال!!! 

کسایی ک گوشی سامسونگ a10s دارن راضید؟!

من یکی گرفتم امروز ولی روش زده ساخت چین برا شماهم ایجوره یا...

پیشاپیش مرسی از نظراتتون❤

من راضیم چند خریدی

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

مبارکه

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

۴ملیون و دویست و شصت عزیزم بی زحمت ی نگا ب پشت گوشیت کن ببینم برا توام ساخت چینه؟!

کجا نوشته پایینش؟

الان نگاه کردم پشت گوشی پایینش یه چیزی نوشته ولی رنگش رفته😂

عزیزمم❤😂 دقیق میفته پایین پشتش😂

یه سری عدد ندشته ولی چین نمیبینم

گلم چند وقته گوشیتو داری؟ چقد گرفتیش شما؟!

من عید خریدم سه تومن

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز