2821
2789
عنوان

سقط مکرر

104 بازدید | 9 پست

خانمای اهوازی کسی بخاطر سقط مکرر دکتر مرضیه بهادری رفته نتیجه گرفته باشه؟

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
عزیزم عنوانتو بزن خانمای اهوازی خب

اها ببخش عزیزم سوال داشتم واسه سقط مکرر حتما باید دکتری برم که تو سقط مکرر تخصص داشته باشه ؟

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اها ببخش عزیزم سوال داشتم واسه سقط مکرر حتما باید دکتری برم که تو سقط مکرر تخصص داشته باشه ؟

معمولا میرن دکتری که تخصص بارداری پرخطر داشته باشه

من اهواز نیستم ولی بعد یبار سقط رفتم دکتری که فلوشیپ بارداری پرخطر داشت

معمولا میرن دکتری که تخصص بارداری پرخطر داشته باشه من اهواز نیستم ولی بعد یبار سقط رفتم دکتری که فل ...

مشکلت چی بود دارو چی استفاده کردی؟

مشکلت چی بود دارو چی استفاده کردی؟

مشخص نشد عزیزم تنها احتمالی که دکترم میداد نارسایی سرویکس بود که تو بارداری دومم همونم رد شد... البته مال من زایمان زودرس بود تو ۲۴هفتگی زایمان کردم که بچم نموند

موقع اقدام که فقط یدوفولیک میخوردم طول بارداری هم شیاف پروژسترون و آسپرین ۸۰ میخوردم

علت سقط شما چیه؟ قلب تشکیل میشه؟

مشخص نشد عزیزم تنها احتمالی که دکترم میداد نارسایی سرویکس بود که تو بارداری دومم همونم رد شد... البت ...

نه عزیزم من سه بار در هفته هایی شش سقط میشدن 

انشالله به زودی دامنت سبز میشه همینکه باردار میشی خیلی خوبه فقط تحت نظر یه دکتر خوب باش قبل اقدام

ممنون عزیزم هر دکتری میرم مشکلمو نمیفهمه واقعا خسته شدم نمیتونم بیام تهران یا جای دور برام سخته دکترای اهوازم نفهمیدن تا الان مشکلم رو

2823
2791
2779
2792