2777
2789
عنوان

دل دردنوزاد

87 بازدید | 21 پست

مامانابچم یه ماهشه سه چهارروزه خیلی گریه میکنه شبام ک اصن نمیخابه حتی موقع شیرخوردنم یه مک میزنه وگریه میکنه دوباره مک میزنه گریه میکنه درست شیرنمیخوره درکل

میدونم دل دردداره یه هفتگی بردمش متخصص اطفال قطره دادگفت اگ دل دردگرفت بده بخوره اماتاثیرنداشته

تجربتون دراین موردروبهم میگین لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کولیک داره شاید،خودت عرق رازیانه رو نصف لیوان بریز با نصف لیوان آب قاطی کن بخور ،خوابیدنی سشوار روشن کن،تو آغوشت نگه دار گرمای تنت بهترش میکنه مال من ۵۳ روزس

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

غذآ هایه نفاخ نخور لوبیا نخود پیاز و..

اگرم خواستی لوبیا نخود بخوری خیسشون کن یا خیار بنداز توش 

بچه تا ۶ ماهگی نفخ خواهد داشت 

بعد هر غذا یه زره عرق نعناع بخور چایی نبات بخور 

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜

قطره کولیف دختر من رو بهتر میکرد

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

فیط قطره اینفکول 

۵۰۰ تومن هزینه می کنی ولی بچت اروم‌می گیره

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
دایمیتیکس اسم قطرشه  غذای نفاخ نمیخورم اروغم بعضی وقتامیزنه بعضی وقتام نمیزنه

سشوار روشن کن براش .یا صداشو ضبط کن بزار دم گوشش

تونستی گریپ میکسچر گیر بیاری خیلی خوبه.

و اینکه نمی ترسی یکم رازیانه دم کم با نبات بده بخوره