سلام.خانما توروخدا راهنماییم کنین نمیتونم به هیچکس بگم.دوساله عروسی کردیم شوهرم فروشنده لوازم آرایشیه.تابحال چندبار تو اینستا دیدم با خانمایی چت داشته ویس ردو بدل میکرده همونجا ابراز پشیمونی کرده قسمم داده که دیگه اینکارو نمیکنه.چند وقتیه گوشیشو نمیزاره ببینم رمزشم خیلی وقته بهم نمیگه دیگه.امروز تصادفی پیام تو گوشیش از رو صفحه خوندم زن آشغال پیام داده بود از دستم نارحت شدی بیا یه جا قرار بزاریم هرجا تو بگی منم گفتم یا گوشیتو باز میکنی همه چیو میخونم بهم توضیح میدی یا پامیشم میرم اونم هرهرمیخنده که چیزی نیس تو اشتباه فکر میکنی و ازین چرت وپرتا.مادرشو گفتم بیاد اونم به پسرش گفت غلط کردی این کاراتو بکنی نفرینت میکنم اگه بخای دنبال این کارا باشی گفت بهش فرصت بده این اهل این کارانیس.شوهر دیونه من میگه پام لغزیده وگرنه تو رو دوست دارم اینا فقط پیامه و ازین حرفا که من هیچکدومو باور نمیکنم .خودش به خودش اعتماد نداره پیامای مشتریاشو قبل اینکه من ببینم میگه بزار خودم ببینم که حرفی اگه زده باشه زودی پاک میکنه .خانما من با این مرد چیکار کنم دیگه دلمو زده بخدا اینقد رنجیدم دیگه نمیخامش.خستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نمتونم خودمو پیر کنم بخاطر همچین موجوادت عوضی.ظرفیت ندارن اصلا اینا لیاقتشون همون آشغاله یه تو خی ...
من نمیتونم طلاق بگیرم .تو اگه میتونی طلاق بگیر .اما یه کم بیشتر فکر کن ببین میتونی با محبت درستش کنی من دارم نهایته تلاشمو میکنم همه مردا و پسرا الان مثل گرگ شدن
من نمیتونم طلاق بگیرم .تو اگه میتونی طلاق بگیر .اما یه کم بیشتر فکر کن ببین میتونی با محبت درستش کنی ...
من اگرم جدا شم دیگه به این مردای کصافت فکرم نمیکنم از هرچی مرده حالم بهم میخوره فقط موندم الان تنهام به کی بگم راه بزاره جلوم از آبرو میترسم ازاینکه تصمیم عجولانه بگیرم دارم دیوونه میشم.از یه طرفم میترسم زندگی کنم بعدا بدتر بشه
من اگرم جدا شم دیگه به این مردای کصافت فکرم نمیکنم از هرچی مرده حالم بهم میخوره فقط موندم الان تنهام ...
ببین اینایی که میگن طلاق .طلاق به این اسونیا نیست نمیگم طلاق نگیر یا طلاق بگیر اما نهایته تلاشتو بکن زورتوبزن درست شه .من شوهرم چت میکنه تو چت گرام حتی شماره همو ندارن من کارشو توجیه نمیکنم اما مریضه یه نوع مریضیه که این شوهره من داره هر کاری کردم ترک کنه نکرد الان با محبت دارم روش کار میکنم سمت گوشیش نمیرم دست بهش نمیزنم اونم نسبت به قبل یه کم بهتره .تو هم قلقشو ببین چیه بعد به فکر طلاق باش
وقتی هر بار دستش رو بشه و هر بار بگه پشیمونم و هر بار شما عذرشو بپذیری مطمئن باش که بازم کارشو تکرار میکنه،چرا که میدونه نهایتا بار دیگه هم معذرت خواهی میکنه چند روز شما گریه میکنی و تموم میشه میره! همسر شما نیاز به درمان داره،همون بار اول باید شرط میذاشتی که به شرطی به بخشیدنت فکر میکنم که با هم پیش یک روانشناس بریم، الان هم اگر قصد ادامه دادن داری باید خیلی قاطع باهاش صحبت کنی،بگو اینبار فکر میکنم که درست نیست ببخشمت،خیلی فکر کردم و دیدم که نتیجه ی فرصت دوباره ای که قبلا بهت داده بودم چیزی جز خیانت دوباره نبود و در نتیجه فکر نمیکنم بخشش دوباره منطقی باشه،اما یک لطف میتونم بهت بکنم و اونم اینه که با هم به یک روانشناس مراجعه کنیم،بعد از جلساتی که با ایشون داریم تصمیم میگیرم که بمونم یا برم!این شرط رو میذعری و به هیچ عنوان از این شرطت کوتاه نمیای، یک روانشناس حاذق پیدا کنید که واقعا علمی کار میکنه نه خاله درمانی و عمو درمانی چون ایشون باید زیر نظر درمانگر تحت درمان قرار بگیرن،بعد از چند جلسه معمولا مشخص میشه که ایشون درمان میشه یا مقاومت داره،اگر مقاومت به درمان داشت که بدون تا آخر همینه،هزار بار دیگه خیانت میکنه و اگه بمونی هزار بار دیگه میبخشی! ولی اگر درمان شد میتونی مثل یه مرد نرمال بهش نگاه کنی و باهاش زندگی کنی،باز هم تاکید میکنم روانشناستو درست انتخاب کن