2777
2789
عنوان

کی شوهرش متولد شهریوره

143 بازدید | 17 پست

چیکار کنممممم😭😭😭😭😭

تا ۴..۵سال دیگه شهریور میفته تو محرم و صفر

میخام واسش جشن تولد مفصل بگیرم نمیشه 😔😔

امسالم نشد 😢

اسم کاربریم دو حرف اول اسم خودم و همسرمه...ذهن منحرف شمام قابل احترامه 😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا چهار پنج سال دیگ🥴🥴

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

مننننن

امسال دقیقا تولد همسرم روز عاشورا بود

و من ی استوریم براش نکردم

چون قشنگ ندونستم

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

ما جشن چهارنفره گرفتیم. هم خودم ه پسرم هم همسرم شعریوری هستیم. هم واسه پسرم جشن کوچیک گرفتیم واسه خودمون هم واسه همسرم . ولی کسی دعوت نکردیم خودمون بودیم

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

امسال من قبل محرم براش گرفتم مفصل اونجوری که دوست داشت چون سالهای بد نمیشه گرفت قشنگ وسط یا اخرای محرم میشه  شما هم سال بعد قبل محرم بگیر من تقریبا ۲۰ روز مونده بود به تولدش ولی گرفتم تو دلش نمونه 

امسال من قبل محرم براش گرفتم مفصل اونجوری که دوست داشت چون سالهای بد نمیشه گرفت قشنگ وسط یا اخرای مح ...

ینی قبل تاریخ تولدش بگیرم؟؟ شوهر شما سورپرایز شدش؟

ما جشن چهارنفره گرفتیم. هم خودم ه پسرم هم همسرم شعریوری هستیم. هم واسه پسرم جشن کوچیک گرفتیم واسه خو ...

وای شما مشهدی هستی؟؟؟

مننننن امسال دقیقا تولد همسرم روز عاشورا بود و من ی استوریم براش نکردم چون قشنگ ندونستم

اره منم همینطور دقیقا افتاد به تاسوعا عاشورا 😢