2777
2789
عنوان

مسئله مرگ و زندگی

120 بازدید | 12 پست

توروخدا به پیر به پیغمبر به هر چیزی ک میپرستین نرین بیرون بسه دیگه بخدا من پرستارم روزی ۱۰۰ نفر جلو چشمم جون میدن همونجا از گریه چشام درد میگیره بس کنین دیگه بخدا ما هم خسته میشیم😞

اونایی ک میرید بیرون و گردش و تفریح و کافه و رستوران و مهمونی و دورهمی و خرید و پاساژ گردی حق الناس به گردنتونه ها یه جایی یجوری زندگیتونو میگیره . حالا هی برید و بگید نمیشه زندگی نکرد بخاطر کرونا ...

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حق دارید خدا بهتون قوت بده یه عده کپک زدن تو خونه ی عده هم مسافرت مال کجا هستید گریه نکنید چاره ای نیست این همه داره بهتون فشار جسمی میاد خودتون سعی کنید بخش روحیشو کم کنید خدا بهتون اجر بده

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بخدا منم خسته میشم اونجا باور کنید دیگه نا ندارم😭

حق دارید عزیزم . بخدا تو این دوران شما بیشتر از همه سختی کشیدید . بخدا روزی 400 نفر تو شهر ما فوت میکنند بخدا که این 400 نفر عزیزدل اطرافیانشون هستن .

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
حق دارید خدا بهتون قوت بده یه عده کپک زدن تو خونه ی عده هم مسافرت مال کجا هستید گریه نکنید چاره ای ن ...

تهران اون بیشعورا رو دوست دارم پیدا کنم بندازمشون تو قبری ک برا کرونایی ها اماده کردن 

بخدا من چند ماهه افسردگی شدید گرفتم انقد تو خونه موندم،الان چند روزه یه ذره بهتر شدم،تابستون که هرروز میرفتم تو تراس مینشستم بیخودی گریه میکردم،دلم گرفته بود😭😭😭

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.