2777
2789
عنوان

تجربه سقط جنین

297 بازدید | 17 پست

دوستان من ۵ روز پیش تو بیمارستان و با قرص میزوپروستول سقط داشتم. همونجا سونو هم انجام دادن و گعتن بقایا نداری.

از وقتی که مرخص شدم هم همش در حال استراحتم و خودمو بستم به دمنوش‌های گرم.

در حد پریود خونریزی دارم. یه مقدار کم شد اما باز دوباره مثل روزای دوم و سوم پریود خونریزی دارم.

منتظرم خونریزی تموم بشه تا برای چک آپ برم پیش دکتر متخصص.

سوالم اینه شماهایی که تجربه سقط داشتین، تا چند روز بعدش خونریزی داشتین؟ چقدرش طبیعیه؟ نگرانم...

ممنون از جواب هاتون❤

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چون کورتاژشدم تایک ماه خونریزی داشتم

ممنون گلم

چقدر بعدش باردار شدی؟

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
من سقط خود به خودی بدون دارو داشتم دو روز خیلی فجیع وحشتناک بود  ار روز سوم در حد لک بینی شد ...

منم دو روزی که بستری بودم و دارو گرفتم خیلی زیاد بود. پوشک و زیر انداز استفاده میکردم 😬 دردش هم شدید بود. بعد که افتاد خونریزی در حد پریود. تا دو سه روزم درد قابل تحمل. الان درد ندارم ولی خونریزی چرا 😬

بمدت یه ماه خونریزی یا لکه بینی هست بعد از سقط

شما تجربه کردی عزیزم؟

تا۴۰ روز طبیعی هست...ولی اگر باردارنشدی و طول کشید حتما حتما حتما عکس رنگی برو.اگر لوله هات بسته باشه منجر به خارج از رحمی میشه.من سقط داشتم ولی هیچ دکتری منو عکس رنگی نفرستاد.تا این ۳سال طول کشید از آخر فهمیدم باید میرفتم بعد از اون باردار شدم

تا۴۰ روز طبیعی هست...ولی اگر باردارنشدی و طول کشید حتما حتما حتما عکس رنگی برو.اگر لوله هات بسته باش ...

ممنون از جوابت عزیزم

من بعد از قطع خونریزی حتما دکتر میرم که تحت نظر باشم. میگم که سونو داخلی برام انجام بده که هم مطمئن بشم چیزی نمونده هم برای افتادگی رحم معاینه بشم

بله گلم من ۱۲ هفته با میزوپروستول سقط کردم بدلیل توقف رشد جنین

یعنی ۴۰ روز خونریزی داشتی؟😥

چقدر بعدش باردار شدی؟

تو بارداری بعدی مشکلی نداشتی؟

ممنون از جوابت 

من با بیهوشی کورتاژ شدم به هوش اومدم درد کمی داشتم صبحشم مرخص شدم و تا 2 هفته کامل پاک شدم

ممنون عزیزم

یعنی ۴۰ روز خونریزی داشتی؟😥 چقدر بعدش باردار شدی؟ تو بارداری بعدی مشکلی نداشتی؟ ممنون از جوابت&n ...

بله بعد سقط کامل در حد روز سوم چهارم پریود و بعدشم لکه بینی داشتم تا چند وقت

۵ ماه بعد از سقط باردار شدم نه بارداریم هم مشکلی نداشتم شکر خدا

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
بله بعد سقط کامل در حد روز سوم چهارم پریود و بعدشم لکه بینی داشتم تا چند وقت ۵ ماه بعد از سقط باردا ...

خداروشکر

ان شاءالله که زیر سایه‌ی پدر و مادرش بزرگ بشه❤