بچه ها من الان نزدیک ۴ ساله عقد کردم امسال قرار بود عروسی بگیریم ک کرونا اومد الان اگه برم باغ برا عکاسی و کلیپ برم خونمون یا یه تالار بزرگ بگیرم فقط خواهر بردارام و خواهر برادرای نامزدم باشن که هم تو دلم نمونه هم تعداد کم نمیدونم چیکار کنم شوهرمم میگه من دیگه نمیخام نامزد بمونیم خیلی طولانی شده دوران نامزدیمون نمیدونم واقعا چیکار کنم گیج شدم الان ۳.۴ ماهه صبر کردیم ولی کرونا کمتر نشده ک هیچ بدترم شده لطفا کمکم کنید خودتون و تو شرایط من قرار بدید و کمکم کنین
الان بااین شرایط بدتر شدن نمیشه ولی به نظرم صبر کن تا جند وقت دیگه واکسنش میاد یا امار میان پایین مراسم بگیر... تالار بزرگ و مهمون کم. برای اینکه مجلس سرد هم نباشه گروه رقص بیار..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم اگ عقد بودم بدون عروسی میرفتم سر زندگیم بعد ک کرونا تموم شد جشن میگرفتم 😊چون الان اتلیه با آرایشگاه میری هزینه کمتر میکنی ولی واقعا خوش نمی گذره با این همه محدودیت
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏 امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤ برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم " شاد و سلامت باشید 🌹
به نظرم اون چیزی که مهمه لباس عروس و آرایشگاه و آتلیه ست
اگه اینارو نداشتم دلم میسوخت
ولی جشن و مهمان اونقدرا مهم نیست
ولی خب سلیقه ها متفاوته بعضیا کلا با عروسی مخالفن بعضیام میگن بدون عروسی نمیشه
آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
اگه بخوام کاری هم کنم با شرایطی که گفتی ، میرم کلیپ عروسی و فرمالیتم رو میگیرم ، برای فرمالیته لباسم میپوشم ، از همه خواهر برادر های خودم و همسرم تست کرونا میگیرم و اگر همه اوکی بودن ، میرفتم کویر جایی که کسی نباشه یکمی بزن برقص میکردم که تو کلیپ فرمالیتم هم باشه
و میرفتم سر خونم و ان شالله کرونا که رفت سالگردم رو جشن میگرفتم و همه رو دعوت میکردم
الانم میشه بری آرایشگاه بعد آتلیه عکس بگیرید بعد خونه خودتون با خواهر برادر داماد و خواهر وبرادر خودت کلا عکس و جشن کوچیک بعدش برو خونه خودت به سلامتی و دل خوش