خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خامه صبحانه با پودر قند اینقد بزن فرم بگیره استفاده کن یکمم وانیل بزن
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
هر موقع خواستی بگو برات حمد، توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤ اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
من با خامه ی صبحانه درست نکردم ممکنه زیادی شل باشه
باید خامه ی مایع قنادی بگیرین بعد با همزن انقدر بزنید تا کاملا سفت بشه. البته شاید خامه ی صبحانه رو هم بشه با همزن سفت کرد؟ اما مطمئن نیستم. (باید پودر قند و کمی عصاره ی وانیل هم اضافه کنید به خامه)
دوستان اگر اطلاعات در زمینهی مهاجرت و ادامه تحصیل و... میخواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیکهام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
ببین برا قیافه انتظار نداشته باش فرم خامه های بیرون رو بگیر ابکی در میاد ولی اگه کیک شکلاتی درست میکنی این خامه رو هم بریز روش انقدر خوشمزه میشه که نگو تو همون حالت داغی کیک بریز
از تو اینترنت سرچ کن که ببینی چجور تبدیلش کنی به خامه قنادی