2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان همین فردا شب حامله نشی صلوات😂🤦🏼‍♀️

من كه از خدامه ولي خوب ٩ ساله ناخواسته نشدم دقيقا اون ماهي كه جلوگيري نكرديم باردار شدم ولي نموند الانم دوباره جلوگيري ميكنم با اينكه عاشق بچم و سنم داره ميره بالا به خاطر كرونا صبر كرديم واقعا بعضيا به هيچي فكر نميكنن مقصر همسرتونه كه خواسش نبوده بعدم شما كه قرص نخوردين حالام شده اگه درامدتون بالاي ١٠ ميليون نيست بطفا تو ايران بيشتر از ٢ تا نياريد 

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
از جایی که فکر نمیکنی یدفعه باردار میشی طرف داشتیم با دو مورد جلو گیری ناخواسته شده

نه عزيزم مطمعن باش سخت جلوگيري نكردن الكي ميگن 

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
اگه بچه سومته واقعا بيشتر فكر كن . واقعااااا درك نميكنم حاملگي ناخواسته رو من ٩ ساله ازدواج كردم چر ...

منم بخدا دخترم شش سالش بود ک جلوگیری نکردم تا باردار شدم رو پسرم الان پنج سال و نیمه جلوگیری می کنم ولی ی شب شوهرم بد جلوگیری کرد قرص اورژانسی هم نداشتم گفتم امکان نداره باردار بشم ..😭😭😭اگه خودم می خواستم نمی شد

خدایا نگهاتو از خودم و زندگیم نگیر🙏
معمولی 

خونه دارید؟ ماشین دارید؟ معمولی خیلی انواع مختلف داره

به هر حال هدیه ی خداست 

خودش داده

انشالله مادرتون هم کنار میاد

مثل مادر من که با 3 تا بچه داشتن خواهرم کنار اومد و با بچه دار نشدن من باید کنار بیاد

دنیا همینه دیگه یکی پول داره بچه نداره یکی پول ندارا بچه داره

یکی هم مثل من هیچکدوم😂

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
منم بخدا دخترم شش سالش بود ک جلوگیری نکردم تا باردار شدم رو پسرم الان پنج سال و نیمه جلوگیری می کنم ...

واقعا سخته ٣ تا بچه كاش قرص ميخوردي حتي اگه فرداشم ميخوردي باردار نميشدي من همسرم اون موقع كه بچه نميخواستيم اگه ك ا ن د و م نداشتيم بيخيال ميشد ميگفت باشه بعدا 

خب حق با مامانتون هست تو اين شرايط سه تا زياده علاوه بر اون چه دليلي داره ادم اونهمه انرژي از بدنش ...

این شوهر احمقم گفت خیالت راحت باردار نمی شی من خنگ هم باورم شد

این شوهر احمقم گفت خیالت راحت باردار نمی شی من خنگ هم باورم شد

عزيزم اگه طبيعي جلوگيري ميكردين كه اصلا اسمش حلوگيري نيست.اكثر اونايي كه ناخواسته باردار ميشن با روش طبيعيه چون خيلي ريسكش بالاس بعضيها با پيشابم باردار ميشن مطمعن ترين روش كا ن د و مه اونم مارك خوب 

نه عزيزم مطمعن باش سخت جلوگيري نكردن الكي ميگن 

بخدا همش خوب جلوگیری می کردم یبار همون اول ک ا ن د وم نزد یهو چیز شد من بدبختو گرفتار کرد هر چی بش گفتم زود باش ک ا ن د و م بزن گفت حالا می زنم