2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ای امپول ها خوب نیستن کاش قرصی چیزی میداد بهش 

فولیک اسید هم بهش داده

من خودمم میخوام برم ویتامین سی و ای بخرم بهش بدم بخوره

نخود وسیب زمینی ابپزهم میگن اسپرم سازه 

تحرک کلش الان ۳۹ که کم تعداد اسپرمش هم با هزار تا قرص رسیده ۲۶ 

ازشماخیلی کمه عزیز تحرک ازشوهرم ۷۲ تعدادهم۳۸.۸

شماهم اینایی نوشتم بخر بده بخوره ان شالله نتجیه بگیری

چندوقته اقدامی؟؟؟

منم ۸سیکل هستم کلومیفن میخورم امشب تموم میشه ببینیم خدا چی میخواد

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
ازشماخیلی کمه عزیز تحرک ازشوهرم ۷۲ تعدادهم۳۸.۸ شماهم اینایی نوشتم بخر بده بخوره ان شالله نتجیه بگیر ...

من که ویتامین ای وسی اینا رو همیشه میدم ولی شوهرت شرایطش خوب کاش امپول نمیگرفتی براش من به خدا ای امپول ها تحرک اسپرم شوهرمو آورد پایین 

خیلی وقت اقدامم شوهرمن عمل واریکوسل انجام داد

دایی منم عمل کرد زنداییم یه سال بعدش باردارشد

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
بچش چیه ؟؟ 

یه دختر داشت دومی هم دختر شد