2777
2789
عنوان

بچه دارها بیان

50 بازدید | 8 پست

سلام دخترم یک سال نیمش یکمی بد غذاس شماهایی که بچه هاتون هم سن بچه منه چقد غذا و میان وعده میدید 

❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید

کمک کنید دوستان 

❤دخالت میکنیم توی زندگیِ همدیگه ؛اسمشم میذاریم دلسوزی مدام هم تکرار میکنیم من اگه چیزی میگم فقط برای خودته لطفا برای خودم هم که شده دیگر چیزی نگویید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار خودش بخوره حتی اگه خیلی میریزه

میزارم ولی فقط به خودش لباسش میریزه رو فرش میریزه نمیخوره 

میزارم ولی فقط به خودش لباسش میریزه رو فرش میریزه نمیخوره 

بهترین راه همینه،زیرش سفره بزرگ پهن کن و لباسی که لک بشه برات مهم نباشه.الانم سعی کن اولین بار چیزی که میدونی دوست داره با این شیوه بهش بدی

بهترین راه همینه،زیرش سفره بزرگ پهن کن و لباسی که لک بشه برات مهم نباشه.الانم سعی کن اولین بار چیزی ...

ممنون

هم زمان که داره خودش بازی میکنه و میریزه، از یه ظرف دیگه چند قاشق کم کم بهش بده. کلا بچه ها کم غذا شدن و همه ی خونواده ها درگیرن، زیاد سخت نگیر، فقط تنوع بده و ببین چی بیشتر دوست داره. هرچند ذائقه شون هم چندوقت یک بار تغییر میکنه!

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
هم زمان که داره خودش بازی میکنه و میریزه، از یه ظرف دیگه چند قاشق کم کم بهش بده. کلا بچه ها کم غذا ش ...

بخدا کلافه کرده منو