2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثبت نیست هنوز.

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
هنوز مونده..شاید فردا یا پس فردا ...ولی امشبم اقدام داشته باش

آها ممنون باشه فک کردم وقتی مثبت میشه باید اقدام کرد چون تو بروشور نوشته بود وقتی مثبت میشه ۱۲ تا ۳۶ ساعت بعد تخمک آزاد میشه خواستم بدونم امشب اقدام کنم یا ۳۶ ساعت بعد

آها ممنون باشه فک کردم وقتی مثبت میشه باید اقدام کرد چون تو بروشور نوشته بود وقتی مثبت میشه ۱۲ تا ۳۶ ...

نه اسپرم تا چن روز زنده میمونه هرچی اقدامت بیشتر باشه اسپرمای بیشتری منتظر تخمک میمونن....از الان اقدام کن ..کیتت هم مثبت شد همون شب اقدام کن 

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
نه اسپرم تا چن روز زنده میمونه هرچی اقدامت بیشتر باشه اسپرمای بیشتری منتظر تخمک میمونن....از الان اق ...

خب میدونی من یه دختر دارم بدون کیت و اینا باردار شدم الان همسرم پسر دوس داره داشته باشیم حالا تلاشم این بود تو روز تخمک گذاری اقدام کنیم نمیدونم دقیقا کی باید اقدام کنم و کی تخمم آزاد میشه برا دخترم روز شانزدهم اقدام کرده بودم ولی الان روز نهم کیتن مثبت شده!

پس مال منم مثبت شده انگار ممنون که گفتی فردا اقدام میکنم

شما اقدامتو داشته باشه و هر روز راس ی ساعت مشخص که بهترین زمانش یک ظهر کیت بزن هر وقت هر دوش پررنگ شد تا ۳۶ ساعت بعدش تخمک آزاد میشه

هنوز وقت داری تا مثبت شدن،پریودات چند روزس

قبلا ۲۸،۲۹ روزه بود الان چند ماهه نامنظم شده با قرص و آمپول پریود شدم ولی این ماه هیچی استفاده نمیکنم چون میخوام باردار بشم نمیدونم بشم یا نه

خب میدونی من یه دختر دارم بدون کیت و اینا باردار شدم الان همسرم پسر دوس داره داشته باشیم حالا تلاشم ...

منم تو اقدامم واسه پسر بهت درخواست بدم؟ روز ۹ هستم منم 

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
2790
2778
2791
2779
2792