2789

تا غروب خابع بعدم میره بیرون تا ۲نصف شب اصلا تو این مدت زندگی نکردم شدید بی مسعولیته هراتفاقی تو خونه میوفته من باید برم دنبالش وگرنه اصلا عین خیالش نیس تو این مدت یه نون برا خونه نگرفته اصلا نمیدونه چقد پول ابو برق میاد تو جلسات ساختمون ک همه اقاهستن من باید شرکت کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی حال روحیم خرابه چرا باید انقد بیخیال باشه....من بخاطره همین خابش دیر اومدنش بی مسعولیتش جلو چشمش دارم وسیله هامو جمع میکنم ولی بازم عین خیالش نیس

هرمشکلی داشته باشه من بهش گفتم بیا بریم دکتر باهم درستش میکنیم ولی اصلا براش مهم نیس میگه ول کن

دکتر چرا قرص جوشان ویتامین سی و ویتامین دی ماهی یه دونه بخورید .من خودم ویتامین های بدنم کم بود همش خسته بودم همش خوابم میومد ...خودت بخور به اونم بده 

دکتر چرا قرص جوشان ویتامین سی و ویتامین دی ماهی یه دونه بخورید .من خودم ویتامین های بدنم کم بود همش ...

دیراومدناشو چیکار کنم؟رفیق بازیشو؟بی مسعولیتیشو؟چن شب پیش 5صبح اومد خونه میگم کجا بودی میگه باغ رفیقم دورهمی گرفته بودن