2777
2789
عنوان

عزیزان چرا بعضیا کرونا میگیرند بچه هاشونو میزارند خونه پدر مادر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 92 پست
خواهرشوهر منم این مدلیه کروناش. تا وقتی تنگی نفس نداری سیتی اسکن نده. الان خواهرشوهرم بعد ده روز خوب ...

نه خداروشکرتنگی نفس ندارم..ممنون ازراهنماییت

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
عزیزم خب به مادرش میگفت بیاد پرستاری نه اینکه بره خونه مادرش هنه رو الوده کنه

شما نمیتونی همینجوری اون شخص و قضاوت کنی

اون که نمیخواست پدر و مادرش هم بگیرن

احتمالا یه مشکلی بوده دیگه

وگرنه خود مادر میگفت من میام پیشت هم بچه هارو نگه دارم هم به تو برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احسنت به شعور شما درستش همینه بقیه چه گناهی گردن

ولی خیلیییی سخت گذشت بهم☹

تازه همه میگفتن نه بابا اشتباه شده کرونا اینطوری نیس که🤐یعنی چون کارمون به بیمارستان نکشید باورشون نمیشد😂بعد تو گروه نوشتم هر کی باورش نمیشه ما کرونا داریم فردا شب تشریف بیاره شام خونه ما😬😁

همه سکوت کردن🤣🤣

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
همسرم کرونا گرفت گفت شما برین خونه مامانت نگیرین گفتم نه ما الان ناقلیم هیجا نمیریم همسرم رفت اتاق ق ...

افرین بهترین کارو کردین ان شالله همیشه سلامت باشی عزیزم

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
ولی خیلیییی سخت گذشت بهم☹ تازه همه میگفتن نه بابا اشتباه شده کرونا اینطوری نیس که🤐یعنی چون کارمون ...

خدا روشکر خوب شدین خفیف بوده 

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
ببخشید گروه خونیتون و بچه هاتون چی بود

من ab+

شوهرم b+

بچه هارو نمیدونم حقیقتش🙈

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
خدا روشکر خوب شدین خفیف بوده 

خفیف که نبود مردممممم و زنده شدم ولی خب تنگی نفس شدید نداشتیم

شما نمیتونی همینجوری اون شخص و قضاوت کنی اون که نمیخواست پدر و مادرش هم بگیرن احتمالا یه مشکلی بود ...

قضاوت نکردم گلم  زن دایی من خیلی سادست و بی زبون خودش گفت سختم شده بوده ولی نتونستم بگم نه خودشونم میترسیده بره 

وقتی تو زندگی و شرایط کسی نیستی قضاوت نکن 

قضاوت نکرد بنده خدا، خب وقتی کسی مریضه باید بشینه تو خونه. بره پیش مادرش ممکنه چون مادر سنش بالاتره، خدای نکرده مشکل جدی براش پیش بیاد. پس باید باشه تو خونش

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

متاسفانه بعضیا اصلا درک ندارن . وقتی وزیر بهداشت ستاد کرونا میگه تو خونه بمونید جایی میرید ماسک بزنید مردم حالیشون نیست. الان از آشناهامون تو بیمارستان کار میکنه چندروز پیش آزمایش کرونا همکاراش مثبت میشه به اینم میگن برو آزمایش میده و آزمایشش مثبت میشه بدون یک دونه علامت کرونا . و ایشونم تا قبل آزمایش هممممممهههههه جا رفته ها بدون ماسک خونه پدر مادر پدرخانوم واقعا اگه یکیشون کرونا بگیره و طوریش بشه چیکار میخواد بکنه . جواب خانوادشو چی میخواد بده.

لطفا# بیشعور نباشیم

قضاوت     والا فعلا که همین شرایط خاص!!!بعضیا باعث روزی ۵۰۰ تا کشته داره میشه

میگم ینی فک نکن خیلی بیشعورو بی فرهنگن مجبورن 

تو خودت خدای نکنه بچه داشته باشی ولش میکنی تو ی اتاق یا بگی خونه ی من نیا منم میگیرم والا راضی نمیشی خدا باعث و بانی این وضعیت رو لعنتتتتتتتتت کنه اسیریم اسیر 

همسرمن ۴ روز پیش علاءم داشت با مادرشوهر تو ی ساختمونیم اتفاقی من برا دکتر اومدم شهرستان ک یهو گفت علاءم دارم بمونید همونجا منو پسرم 

مادرشم نزاشته تنها تو خونه بمونه الان هنوز بعد چهار روز ج تست کروناشو ندادن اگه مثبت باشه همه ی اونا گرفتن منم موندم پا در هوا تو کلی استرس و نگرانی ک برم چجور برم نرم چجوری اینجا طاقت بیارم

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی