شوهرم خیانت کرده 😔تو تاپیک های قبلم هست رفتم خونه مامان بزرگم و دادخواست طلاق دادم بماند که 8 ماهه باردار بودم الان حدود یه ماهی میگذره اومد اونجا گفت پشیمونه و بخاطر بچه برگرد غلط کردمو از این حرفا چرت😒😒 داشتم بهش فکر میکردم که برگردم و ببخشم🤦♀️(یعنی خااااااک) که پسر عمم بهم پیام داد گفت چند تا عکس برات میفرستم ببین وقتی فرستاد شوهرم بود با یه زن دست تو دست تو خیابون گفت الان دیدمشون ازشون عکس گرفتم خیلی ناراحت شدم دلم شکست بعدشم😔 عمم خونه مامان بزرگم زندگی میکنه شوهرش مرده میگه مهم نیست خیانت کرده 😲خودش برمیگرده مهم اینه که تو انتخاب اولی مردا نمیتونن جلو خودشون نو بگیرن اگرم رفته زن گرفته یا صیغه کرده یا دوست دختر داشته حق با اونه چون مرده 😑تو حامله ای نمیتونی ا. ر. ض. ا. ش. کنی اونم باید بره یه جایه دیگه حق با اونه خب بماند که عمه کوچیکم دعواش کرد
دلم خیلی شکسته 😔دارم میسوزم دارم میمیرم یعنی واقعا معنی زندگی مشترک و تعهد اینه یعنی واقعا معنیش اینکه تا طرفت نتونه بری سراغ یکی دیگه خب تن لش بیشعور من بچه تورو دارم چرا واقعا چرا نگه من جز خوبی چکار کردم براش چرا ما زنا اینقدر بدبختیم چرا😔😔