2777
2789

شوهرم خیانت کرده 😔تو تاپیک های قبلم هست رفتم خونه مامان بزرگم و دادخواست طلاق دادم  بماند که 8 ماهه باردار بودم الان حدود یه ماهی میگذره اومد اونجا گفت پشیمونه و بخاطر بچه برگرد غلط کردمو از این حرفا چرت😒😒 داشتم بهش فکر میکردم که برگردم و ببخشم🤦‍♀️(یعنی خااااااک) که پسر عمم بهم پیام داد گفت چند تا عکس برات میفرستم ببین وقتی فرستاد شوهرم بود با یه زن دست تو دست تو خیابون گفت الان دیدمشون ازشون عکس گرفتم خیلی ناراحت شدم دلم شکست بعدشم😔  عمم خونه مامان بزرگم زندگی میکنه شوهرش مرده میگه مهم نیست خیانت کرده 😲خودش برمیگرده مهم اینه که تو انتخاب اولی مردا نمیتونن جلو خودشون نو بگیرن اگرم رفته زن گرفته یا صیغه کرده یا دوست دختر داشته حق با اونه چون مرده 😑تو حامله ای نمیتونی ا. ر. ض. ا. ش. کنی اونم باید بره یه جایه دیگه حق با اونه خب بماند که عمه کوچیکم دعواش کرد 

دلم خیلی شکسته 😔دارم میسوزم دارم میمیرم یعنی واقعا معنی زندگی مشترک و تعهد اینه یعنی واقعا معنیش اینکه تا طرفت نتونه بری سراغ یکی دیگه خب تن لش بیشعور من بچه تورو دارم چرا واقعا چرا نگه من جز خوبی چکار کردم براش چرا ما زنا اینقدر بدبختیم چرا😔😔

برنگرد☹سخته ولی برنگرد

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من اگه عمم همچین حرفی رو بهم بزنه قطعا قاتل میشدم 

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همون عکسارو نگه دار نشونش بده تف کن تو روش 

زندگی مشترک همیشه اینجور نیست شانس تو بوده این بی مسئولیت گیرت افتاده ک حداقل حالا ک پدر میشه خودشو جمع نکرده

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

عزیزم اینا همه اش بهونه هست، همه ی مردها هم اینطوری نیستن، نمیشه که طرف بره هرز بگرده، تو کوچه و خیابون دختر بازی کنه، بعد بگه چون زنم حامله هست، بچه به دنیا اومد، بنداز سرش، نتونه دیگه بره دختر بازی، چقدر پرو و وقیح هست

تا بوده همین بوده همیشه حق با مردا بوده تف به این روزگار بعضی وقتا میگم سایه همچین پدرایی اگه بالاسر بچه نباشه خیلی واسه آینده وشخصیت بچه بهتره

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

خب چند ماه صبرکنه بچه ی اون تو شکمته خودت این قدر درد بارداری و زایمان میکشی بخاطر اونه یکم تحمل کنه.. عزیز قرار نشد یه زن باردار بشه شوهرش بهش خیانت کنه من خیلی از مردها رو دیدم تو بارداری خانومشون، بهشون خیانت نکردن و محبتشون زیادتر هم شده این بستگی به ذات مرد داره و اینکه اگه یه مردی یبار خیانت کنه دیگه قبحش براش می ریزه و کارشو تکرار میکنه ولی حرفه ای تر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز