2777
2789
عنوان

خیلییییی بغض دارم😭😭😭

159 بازدید | 15 پست

برای  بازشدن گره ای که تو کارمون افتاده دعا کنید... در حد یه صلوات 😭دعای دیگری در حق آدما زود مستجاب میشه 😭

احتیاج به دعای خیر و انرژی مثبتتون دارم... 😭

تا حدی خدا امیدوارمون کرده ولی تا شب یا فردا معلوم میشه که خدا بهمون لطفشو تموم کرده یا نه😔😭

منم با دل غصه دار و بغضم برای تک تک کسایی که اینجا میان طلب خیر میکنم... 

روز چهارم چله بسم الله الرحمن الرحیم هستم و دارم حدیث کسا میخونم از اعماق قلبم براتون دعا میکنم😭

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

به حق بسم الله الرحمن الرحیم... 

خدا رو به بزرگی و اسم اعظم بخشندگی و مهربانی و پنج تن و جبرئیل قسم که مشکلات هم برطرف بشه😭😭😭

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من صلوات فرستادم دعا کن مشکل منم حل بشه😣

الهیییی آمین💓💓💓

عزیزم حل میشه انشاالله. غصه نخور. توکل به خدا

خیلی بی قرار م دلمو آروم کردی... الهی دلت آروم بشه💓

برا حل مشکلت ایه الکرسی میخونم منم این ماه باردار شم برام دعا کنین بچه ها خیلی محتاجم بدعاتون 

اره دعا برا هم زود مستجاب میشه

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

خبر باز شدن گره از کارمونو همینجا میدم... و از دعای خیرتون تشکر میکنم... الهی هزار برابر خیر به زندگیتون برگرده😭😭😭

برا حل مشکلت ایه الکرسی میخونم منم این ماه باردار شم برام دعا کنین بچه ها خیلی محتاجم بدعاتون  ...

الهییییی خدا بهت فرزندی سالم و صالح بده... و برای خبر بارداریت تاپیک بزنی عزیزم💓💓💓

خبر باز شدن گره از کارمونو همینجا میدم... و از دعای خیرتون تشکر میکنم... الهی هزار برابر خیر به زندگ ...

منتطر خبر خوبت هستم عزیزم

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین
قربونت بشم گلم. ممنونم از قلب مهربونت. حل میشه گلم مطمئن باش

انشاالله 🙏💓💓💓

منتطر خبر خوبت هستم عزیزم

ممنونم حتما ریپلای میکنم.... الهیییی هیچ وقت گره تو کارت نیفته عزیزم💓💓💓

تاپیکاتو که سر زدم دلم گرفت

امیدوارم حال دلت خوب بشه هر چه زودتر

ان شاءالله همتون در درجه اول سلامت باشید

و مهم تر از همه جمعتون دوباره جمع بشه

نمیدونم چی بگم

اما

از خدا برای خودتو بچه هات و همسرت حال خوب خوب میخام

تاپیکاتو که سر زدم دلم گرفت امیدوارم حال دلت خوب بشه هر چه زودتر ان شاءالله همتون در درجه اول سلام ...

ممنونم عزیزمممم... خیلیییییی بی قرارم... 😔

مشکلات زیادی برام پیش اومده آرامش ندارم...😭 

از دعای خیرت خیلی ممنونم... امیدوارم خدا خودش دلمو آروم کنه... 🙏😭😭و شماهم هیچ وقت تو کارت گره نیفته😭