2777
2789
عنوان

اهدای خون

438 بازدید | 8 پست

سلام

کسی بعد از اینکه کرونا اومد رفته خون اهدا کنه؟

من میخوام هفته بعد برم برای اولین بار خون اهدا کنم تجربه هایی که داشتین رو بگید.. تا چند روز احساس بی حالی داشتین؟

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
من رفتم گفتن باید وزنت بالای ۶۰ باشه😑هرچقد اصرارم کردم قبول نکردن 

وزن رو فقط فقط میگیرن یا بر اساس نسبت قد و وزن میگن؟

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزن رو فقط فقط میگیرن یا بر اساس نسبت قد و وزن میگن؟

ن من که رسیدم اول کارت ملی خواست ازم بعد گف وزنت چنده فهمید ک زیره ۶۰ هس گف ن نمیشه 

راستی من ۱۹ سالمه گف سن رشدته نمیشه برو 

ن من که رسیدم اول کارت ملی خواست ازم بعد گف وزنت چنده فهمید ک زیره ۶۰ هس گف ن نمیشه  راستی من ...

منم 19 سالمه... مگه بالای 17 سال رو نباید قبول کنن؟

وزن باید بالای55باشه

به غیر از وزن چه ملاک های دیگه ای دارن میشه یکم توضیح بدی؟

به غیر از وزن چه ملاک های دیگه ای دارن میشه یکم توضیح بدی؟

قبل از حضور باید بدونین که شروط حداقلی برای اهدای خون: سن ۱۸ تا ۶۰، وزن بالای ۵۵ و همراه داشتن کارت ملی است.
...
• سوال‌هایی در‌مورد مصرف الکل، دخانیات، مواد مخدر، حتی در معرض دود گل و... بودن و داشتن تتو میشه که هرکدوم بازه زمانی خاصی باید ازشون گذشته باشه تا از این مرحله تایید بشید.
• سوال‌هایی در مورد سفرهای اخیر که اگر در ایران (شامل بلوچستان، هرمزگان، بندرعباس و...) باشه باید حتما یک‌سال ازشون گذشته باشه، چون اون منطقه اندمیک بیماری مالاریاست و شما ممکنه خونتون آلوده به ویروس باشه.
• سوال‌هایی در مورد رابطه‌ی جنسی اخیرتون، پرخطر یا کم‌خطر بودنش، داشتن پارتنر ثابت یا متغیر و... .