2821
2789
عنوان

سقط مکرر

276 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من مشکل سه بار سقط مکررخود به خود  که سه تاشونم شش هفته بودن دارم زیر نظر دکتر نقاب بودم سومین بارداریم ولی بازم سقط شد دارو فقط اسپرین برام داده بود گفت ازمایشام مشکل ندارن نمیتونم برم تهران یا جای دیگه برام سخته و پول هم نداریم تا الانم با این بی پولی به نتیجه ای نرسیدم الانم دکترم گفته هم عکس رنگی هم هیستروسکوپی و هم گفتش که باید تو بارداری سرم ای وی جی و امپول انوکسا و هم اسپرین استفاده کنم الانم گیر کردم نمیدونم این راه دکتر رو ادامه بدم یا دکترمو عوض کنم اشناهامون میگن برم برا دکتر بهادری ایشون یکم مسن هستن ولی تو سقط مکرر تخصص ندارن ولی میگن خوبه نمیدونم چیکار کنم لطفا منو راهنمایی کنیین و برام دعا کنین واقعا تا الان خیلی اذیت شدم انشاالله هر کی بچه بخاد خدا زود بهش بده و نزاره هیچ زنی اذیت بشه😔

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
عزیزم منم سقط مکرر داشتم، ب نظرم شما و همسرت یه کاریوتایپ کروموزومی بدید، یه کم هزینش بیشتر میشه، ام ...

عزیزم کاریوتایپ رو دادیم ولی مشکلی نداشتیم

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم دوتا سقط داشتم الانم امپول انوکسا و قرص اسپرین و شیاف استفاده میکنم تا ببینم چطور میشه ولی ...

عزیزم شما مشکلتو فهمید دکتر یا همینجوری امپول انوکسا رو داد استفاده کنی نتیجه هم داد برات

عزیزم منم دوتا سقط داشتم الانم امپول انوکسا و قرص اسپرین و شیاف استفاده میکنم تا ببینم چطور میشه ولی ...

چند هفته ای سقط میکردی

عزیزم شما مشکلتو فهمید دکتر یا همینجوری امپول انوکسا رو داد استفاده کنی نتیجه هم داد برات

عزیزم کلی ازمایش دادم اخرم گفت مشکلی نداری فعلا تازه ۵ هفتمه تا ببینم چی میشه هنوز سنو ندادم 

خدایا مواظب دخترم باش 
عزیزم کلی ازمایش دادم اخرم گفت مشکلی نداری فعلا تازه ۵ هفتمه تا ببینم چی میشه هنوز سنو ندادم 

انشالله اینبار نی نی دار شی گلم 

خب خداروشکر، این مورد خیلی مهم بود، حالا استرس هم نداشته باش، کاملا ریلکس باش،داروهارو مصرف کن انشاء ...

عزیزم  هیستروسکوپی هم انجام دادی؟

راستی عزیزم شما هیسترو هم بهت گفت انجام دادی؟

نه اون چیه

یه لوله نازک میبرن داخل رحم از واژن مثله عکس رنگیه ولی با بیهوشیه بررسی میشه اگه سپتوم باشه برمیدارن میگن تو عکس رنگی معلوم نمیشه سپتوم

هفته ۵ و ۶

عزیزم دکتری که تو سقط مکرر تخصص نداشته باشه بنظرت مشکل سقط رو میفهمه یا حتما باید دکتر سقط مکرر باشه ؟