2821
2789
عنوان

خراش قرنیه

5231 بازدید | 13 پست

سلام. یه پسر دو ساله دارم. انگشتش رفته تو چشمش، قرنیه چشمش زخم شده. بردمش دکتر، گفته خوب میشه. اما همش گریه میکنه و چشمشو میماله. خیلی نگرانم. کسی قرنیش زخم شده قبلا تجربه داشته باشه راهنمایی کنه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله من  قشنگ خراشش معلوم بود بچه ام بودم دو روز بعدش خوب شد

برا بچه منم معلکمه خیلی نگرانم. تو بیناییش مشکل ایجاد نشد. پانسمان چشمشو حتما باید انجام بدی؟

بله.واسه من پیش اومده.رفتم دکتر قطره داد ریختم خوب شد.گفت ۳ روزه خوب میشه.بعد ۳ روز رفتم دید خوب شده بود.۲۴ ساعت هم پانسمان کردم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
برا بچه منم معلکمه خیلی نگرانم. تو بیناییش مشکل ایجاد نشد. پانسمان چشمشو حتما باید انجام بدی؟

من خودم خیلی سال پیش اینجوری شدم رفتم دکتر ن پانسمان انجام دادم ن چیزی خودش خوب شد چشمامم رنگی بود و حساس فقط فک کنم ی قطره بهم داد اونم مطمئن نیستم

کاش تقدیرمون با آرزوهامون یکی بشه....🌱🌺
من خودم خیلی سال پیش اینجوری شدم رفتم دکتر ن پانسمان انجام دادم ن چیزی خودش خوب شد چشمامم رنگی بود و ...

به بچه منم یه قطره و یه پماد داده. دعا کنید چشم پسر منم زودتر خوب شه. 

منم با لنز چشممو خراش داده بودم بعد از ۱ ماه درست شد

رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی...........                                                              زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در...........                                                                                             «یه روانشناسِ بدون مدرک...............»                                                                                                                                                   🌨️⁩اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز