2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا دانشگاه ک رفتی نرو تو اکیپ عیاش بازی و بگو بخند بچسب ب درست هشت ترمه تمومش کنی. حیف وقتته حتما ب ...

مرسی عزیزم من خودمم اهل بگو بخند نیستم باید به زور حرفم بیارن😀

اوه چ سختگیر

البته الان ک دور کاریه ولی از من بهت نصیحت من کارشناسیمو هفت ترمه ارشدمم چهارترمه تموم کردم اصلا آدم خرخونی ام نبودم از این نخاله ها ک همش ب استاد میچسبن یا همش سر کلاس هستن نبودم حتما حتما حتما یک اینکه ی اکیپ خوب پیدا کن دو اینکه اکیپ خرخونا رو پیدا کن و آخر ترم جزوشونو بگیر کپی کن سوم اینکه ی ماه مونده ب امتحانات فقط درس بخونی تو طول ترمم نخوندی مهم نی ولی زمان فرجت حتما بخون 

البته الان ک دور کاریه ولی از من بهت نصیحت من کارشناسیمو هفت ترمه ارشدمم چهارترمه تموم کردم اصلا آدم ...

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی 🌷🌷🌷

فقط اینک هر ترم چند واحد بردارم تا سریعتر مثل شما تموم شه ؟

راستی حسابداری بودین شماهم؟

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی 🌷🌷🌷 فقط اینک هر ترم چند واحد بردارم تا سریعتر مثل شما تموم شه ؟ راستی ...

بله عزیزم من حسابداری بودم ببین ترم اول ک بهت کم میدن سعی کن چون دریافت کمه معدلتو ببر بالا ک اگه تونستی ترم بعد ۲۴برداری اگه نشدم مهم نی ولی هر ترم. ۲۰تاتو بردار و ی ترم تابستون و دیگه نهایت با معرفی ب استاد تمومه خیالت راحت

بله عزیزم من حسابداری بودم ببین ترم اول ک بهت کم میدن سعی کن چون دریافت کمه معدلتو ببر بالا ک اگه تو ...

خیلی ممنون خیلی کمکم کردید همین کارو میکنم💖💖

میتونم سوالای دیگه داشتم ازتون بپرسم؟