2777
2789
خونشون بودم رفته بودم پیش پسرش بمونم دو روز اونجا بودم بدون ماسک 

الهییییی

ایشالا که زودی خوب میشید و نوع خفیفش هست

همچی میگید وااااای کاربر قدیمی با پستهای کم!!!حس پیرزنهای ساکت و مغرور و کم حرف بهم دست میده😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سی تی منظورته؟؟؟میگن خیلی ضرر داره و محیطش الودس نمیدونم چی کنم برم دکتر نرم ای خدا

والا نمیدونم سی تیه یا چیز دیگع ولی خب اگه ریه درگیر باشه خطرناکه بعدشم تو که کرونا گرفتی دیگع مخیطشم آلوده باشه فرقی بحال تو نمیکنه؟ 

سی تی منظورته؟؟؟میگن خیلی ضرر داره و محیطش الودس نمیدونم چی کنم برم دکتر نرم ای خدا

منم روزهای اول سرفه نداشتم بعداز چندروز شروع شد... چند روز تقریبا زیاد سرفه داشتم کمکم بهت. شد... الانو گاهی سرفه میزنم... سیتی ریه هم نرفتم

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
دکتر رفتی ؟؟ چکار کردی بهتر شدی

من تا چند روز اول دمتر نرفتم اصلا ولی سرفه هام شروع شد ترسیدم رفتم مرکز بهداشت یه دکتر گذاشته بود برای کروناییها... اکسیژن خونمو گرفت ۹۵ بود... برام استامینوفن نوشت و یه شربت سرفه... خواست ازیترومایسین هم ننویسه خودم گفتم بنویس.... مایعات زیاد خوردم و ابمیوه طبیعی و غذاهای ابکی و دمنوش اویشن و بعضی وقتها ابلیمو عسل و شلغم و...‌ البته خدا خیر مادرم بده زیاد بهم رسید

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
خانومای عزیز که کرونا گرفتید ماسک داشتید؟خواستم بدونم تأثیری تو گرفتن ونگرفتنش هست

من بیرون همیشه ماسک داشتم ولی خونه خواهرم گرفتم ک ماسک نداشتم و نمیدونستم اون کرونا داره 

بچه ها من خارش گلو دارم امروز

بنظرتون سرماخوردگیه یا کرونا؟

تست بدهم یا نه؟😶

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
بچه ها من خارش گلو دارم امروز بنظرتون سرماخوردگیه یا کرونا؟ تست بدهم یا نه؟😶

من دیروز هیچ علائمی نداشتم بجز خارش گلو ک یهو شب علایم دیگه هم شروع شد اگه تا فردا علائم دیگع پیدا نشه احتمال زیاد سرماخوردگیه