2777
2789

اگه کسی 25 بار هر روز 

اللهم اغفرلی و المومنین والمومنات والمسلمین والمسلمات 

رو بگه فرشته ها تا قیامت به اندازه هر نفر که به دنیا میاد واسش رحمت میفرسته

یه صلوات برا حضرت عباس هدیه کنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهریا به مامجرداهم پیشنهادبدین کدوم سوره ازقران روبخونیم اونی که میادتوزندگیمون خوب باشه مخصوصاخدا ...

سوره طه و یس

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊

خواهرا تروخدا بمنم بگین چیکار کنم جاریم اززندگیم دوربشه هروقت اوند خونم یا خونه مادرشوهرم دیدمون بعدش من و شوهرم الکی بحثمون میشه اینم بگم خانم اهل ورد خوندنم هس

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
خواهرا تروخدا بمنم بگین چیکار کنم جاریم اززندگیم دوربشه هروقت اوند خونم یا خونه مادرشوهرم دیدمون بعد ...

ببین دوستم سعی کن وقتی اومد خونتون چهار قل و وان یکاد و آیت الکرسی زیاد بخونی

بعد سریع تمام خونتون رو سرکه بپاش

صدقه زیاد بده، اسپند دود کن،تخم مرغ بشکن

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
ببین دوستم سعی کن وقتی اومد خونتون چهار قل و وان یکاد و آیت الکرسی زیاد بخونی بعد سریع تمام خونتون ...

مرسی گلم

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
خواهریا به مامجرداهم پیشنهادبدین کدوم سوره ازقران روبخونیم اونی که میادتوزندگیمون خوب باشه مخصوصاخدا ...

دعای یستشیر رو مجردا بخونن برای ازدواج هر روز. همچنین حرز امام جواداصلی داشته باشید تا انرزی های منفی سمتتون نیاد و چشم زخم و سحرو طلسم و جن زدگی و.... تاثیر نکنه به هیچ وجه

تاپیکمو مطالعه کردی و کمکت کرد برام دعا کن...
خواهرا تروخدا بمنم بگین چیکار کنم جاریم اززندگیم دوربشه هروقت اوند خونم یا خونه مادرشوهرم دیدمون بعد ...

حرز امام جواد اصل تهیه کن و لوح حافظیان تو خانه نصب کن 

دعای یستشیر رو مجردا بخونن برای ازدواج هر روز. همچنین حرز امام جواداصلی داشته باشید تا انرزی های منف ...

سلام عزیزم ممنون دورت بگردم خواهرجونم حرزامام جوادازکجامیشه تهیه کردمن که نمیدونم 

سلام عزیزم ممنون دورت بگردم خواهرجونم حرزامام جوادازکجامیشه تهیه کردمن که نمیدونم 

دور از جون. حرز رو جاهای خیلی زیادی میفروشن ولی خیلی تحقیق کن جای مطمئن پیدا کنی اکه پیدا نشد به من خصوصی پیام بده من یکیو میشناسم تجربه کردیم