2777
2789
عنوان

پارتی همسایه😑

430 بازدید | 19 پست

جهنم از صدای بلند آهنگشون

جهنم از جیغ های بلند و گروهیشون

جهنم از عربده ی پسراشون

جهنم ار آهنگ تتلوش😑😑

اصلا جهم از ساعت پارتی گرفتنشون

واقعا چشونه تو این کرونا؟؟؟؟؟

روزی هشت هزارتا مبتلا و چهارصدتا مرده کم نیست؟

ما هم شانس نداریم هر منطقه ای میریم دست به پارتیشون عالیه

این سری انقدددد صدا بلنده که انگار تو خونه ی خودمون ضبط روشن کردن

خوابم نبرد هی گوشی میگیرم دستم ور میرم ولی نمیتونم بخوابم با این جیغا

نمیگم شاد نباشید من خودم عاشق جشن و شادی و بزن و بکوبم اصلا اشتباه میکنه هرکی میگه شادی نه

ولی آخه الان؟ 

به پدر و مادرتون رحم کنید

به زبان آفتابگردان ها سخن میگویم، من یک گفتاردرمانگرم🌻 پروفایل رنگ چشم خودمه💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت نگیر

سه روز پیشم بالایی ما گرفته بودن 

سه شب پاشدیم با شوهرم و بچه هام رقصیدیم با اهنگشون😂😂😂

البته یکم بعد تموم شد😑💔

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
همین کارا را کردند خدا این قدر بلا سرمون می آره از بس تو عروسی ها گناه بود دیگه عروسی ها برگزار نمی ...

مامان هستی سابقم(کاربر سال۹۲) که نی نی یار قطع کاربریم کرد،خیلی بی جنبه تشریف دارین نی نی یارها
همین کارا را کردند خدا این قدر بلا سرمون می آره از بس تو عروسی ها گناه بود دیگه عروسی ها برگزار نمی ...

😂😂😂😂😂

دیگ‌نمیخاد اینقدم خرافاتی باشیم

چ ربطی ب گناهه داخل عروسی داره

میخاین تا عروسیم نگیرن

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣
سخت نگیر سه روز پیشم بالایی ما گرفته بودن  سه شب پاشدیم با شوهرم و بچه هام رقصیدیم با اهنگشون ...

منم میرقصیدم تا دوساعت پیش

ولی الان بخدا میخوام بخوایم خسته شدم همش جیغغغ

قشنگ مشخصه بچه ان

اصلا هنوز خیلیا فرهنگ آپارتمان نشی ندارن متاسفانه

استارتر جان قشنگ درکت میکنم

منزل قبلیمون یه همسایه داشتیم در هفته بین یکبار تا 3 بار پارتی داشت. برنامه ثابتش بود

حالا پنجشنبه ها رو تحمل میکردیم ولی وسط هفته هم گاهی برگزار میکرد

تا 2-3 صبح

بهش تذکرم میدادیم قطع نمیکرد😐 

اخرسر به مدیر ساختمون گفتیم که شارژ این ماه رو نمیدیم شارژ ما رو از این واحد بگیر چون هرچی ازش محترمانه خواهش کردیم درکش نرسید، دیگه قشنگ مدیر ساختمون ساکتش کرد😀

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری) 
بخدا قسم جات بودم زنگ میزدم ۱۱۰ بیان جدشونو بیارن جلو چشماشون خدا ازشون نگذره اصلا تو آدرس بده من زن ...

😂😂😂والا ما عادت کردیم

ولی امشب دیگه با جیغای وحشتناک شورشو در آوردن

انگار تو حال خودشون نیستن

منم میرقصیدم تا دوساعت پیش ولی الان بخدا میخوام بخوایم خسته شدم همش جیغغغ قشنگ مشخصه بچه ان

عیب نداره یه شبه💓

ابشالا همه همیشه خوش باشن

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍