2777
2789
عنوان

زن دایی جادوگرم

367 بازدید | 10 پست

من خودم اعتقاد ندارم ولی خالم همسایه دیوار به دیوارشونه چند بار دیده پسر داییم (8 سالشه)

چند تا کاغذ انداخته خونه خالم اینا که توش دعا و ورد نوشته شده. چندبارم زن داییم رو در رو به خالم و مادربزرگمو مامانم گفته نفرینتون میکنم و از این حرفا 

بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خرافاته

‏من از مرگ میترسم چون هنوز با تو خونه‌ی مشترک نداشتم، هنوز کنارت زندگی نکردم، هنوز کنارت توی کلبه های جنگلی نبودم ، هنوز باهات آشپزی نکردم ، هنوز منتظر نبودم زودتر از سرکار برسم خونه تا درو وا کنمو ببینم تو واسم ناهار درست کردی ، هنوز باهات مشغله های زندگی مشترک نداشتم ، من تا وقتی کنارم نباشی از مرگ میترسم...M❤️

ان شاء الله اگه حرفتون راسته خدا جوابشو بده که زندگی مردم خراب میکنن با این کارا 

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

من روز عقدم ی دوتا نخ رو 12 تا گره داده بودن گذاشتن بود زیر بخاریی

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

اخه وقتی طرف از خودش مطمینه که بدی نکرده و حقش نفرین نیست چرا باید از نفرین کسی بترسه ...

خدای من اگه کسی هم بدترین نفرینو بهم کنه اصلا برام مهم نیست میدونی چرا چون از خودم خیالم راحته و خدا جای حق نشسته نفرین ناحق برمیگرده به همون کسی که نفرین کرده نه من 

پس اصلا غصه نفرینشو نخورین خدا جای حق نشسته