2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دارم دق میکنم😭چجوری عشقمو فراموش کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 79 پست

من به شکست عشقی خیلی عمیق خوردم..انقدر که هنوز هم. که به یادش میوفتم استخونم درد میگیره چه برسه به قلبم...اما با گذشت زمانبا این قضیه کنار میایی. ..مخصوصا که دوست داشتن شما یک طرفست. به نظرم این اسمش عشق نیست وابستگیه یک طرفست..چون عشق زمانی اتفاق میوفتم که دو طرف عاشق هم باشن،..به کلام فراموشش کن

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا میگن میشه بعضیا میگن نمیشه نمیدونم چی میشه آخرش😔

یه چیز بگم منم دقیقا تجربه تو رو داشتم ولی بهش نگفتم سالها گذشته منم ازدواج کردم وزندگیمم خوبه،ولی خیلی وقتا با خودم میگم کاش بهش میگفتم ببینم اونم به من علاقه داره یانه اگه میدونستم علاقه نداره راحتر فراموشش میکردم،الان تو هم تلاشتوکردی اگه نمیگفتی شاید یه روز مثل من حسرت میخوردی ولی حالا که فهمیدی دوست نداره،فراموشش کن ارزشش رو نداره

من به شکست عشقی خیلی عمیق خوردم..انقدر که هنوز هم. که به یادش میوفتم استخونم درد میگیره چه برسه به ق ...

آخه هرکاری میکنم نمیشه هزاربار خواستم فراموشش کنم ولی همش توی ذهنم هست

آخه به هرکی میگم میگن خودخواهی کردی آبرو داداشت رو بردی😢

غلط کردن ...وابستگی به دیگران یهو تو وجودمو شکل میگیره دست خودمون نیست،ولی من صلاح میدونم شما این حس رو تمومش کنی

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!
یه چیز بگم منم دقیقا تجربه تو رو داشتم ولی بهش نگفتم سالها گذشته منم ازدواج کردم وزندگیمم خوبه،ولی خ ...

خودمم قصدم همین بود که بعدا پشیمون نشم واسه همین بهش گفتم دارم سعیم رو میکنم که فراموشش کنم ولی نمیشه 

آخه هرکاری میکنم نمیشه هزاربار خواستم فراموشش کنم ولی همش توی ذهنم هست

همه همینطورن عزیزم..سختی هاشو باید تحمل کنی....مردی که شما رو پس میزند لیاقت دوست داشته شدن رو نداره

غلط کردن ...وابستگی به دیگران یهو تو وجودمو شکل میگیره دست خودمون نیست،ولی من صلاح میدونم شما این حس ...

خودمم میدونم که جز دردسر چیز دیگه ای گیرم نمیاد ولی نمیدونم چجور میتونم فراموشش کنم

خودمم قصدم همین بود که بعدا پشیمون نشم واسه همین بهش گفتم دارم سعیم رو میکنم که فراموشش کنم ولی نمیش ...

ولی ای کاش غیر مستقیم بهش میفهمند که بهش علاقه مندی..مطمئنم اونجوری خودش عاشقت میشد

خودمم میدونم که جز دردسر چیز دیگه ای گیرم نمیاد ولی نمیدونم چجور میتونم فراموشش کنم

پسره چند سالست

همه همینطورن عزیزم..سختی هاشو باید تحمل کنی....مردی که شما رو پس میزند لیاقت دوست داشته شدن رو نداره

آخه اصلا معلوم نیست چه مرگشه بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا نه الان تنها ارتباط ما استوری دیدن هم هست و لایو گذاشتن اون دیگه هم بهش پیام نمیدم یکی از دوستان نی نی سایتی گفت که بهش پیام نده محلش نزار اگر خودش لیاقت داشته باشه میادش منم دارم همین کارو میکنم

ولی ای کاش غیر مستقیم بهش میفهمند که بهش علاقه مندی..مطمئنم اونجوری خودش عاشقت میشد

من فقط خواستم بهش بگم که یه نفر دوسش داره حتی نمیخواستم بگم اون طرف صاحب این پیج هست چه برسه به این که بگم خواهر دوستتم ولی نمیدونم چم شد عین احمقا گفتم البته خود بیشعورش هی وسوسم کرد

آخه اصلا معلوم نیست چه مرگشه بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا نه الان تنها ارتباط ما استوری دیدن هم هست و لا ...

ببین عزیزم اون اگه شمارو بخواد حتما به راهی برای رسیدن به شما پیدا میکنه،،،شما به مدت کم محلی کن ،مطمئنم جذبت میشه....حتی استوریهاشم نگاه نکن ،بذار فکر کنه که اصلا  دیگه تحویلش نمیگیری