خانوما عمم دیابت داره ولی در حدی نبوده ک انسولین بزنه
حالا هم ۵ روزه ک حدودا از کرونا گرفتنش میگذره
الان قندش رفته بالا بردنش بیمارستان
بالارفتن قندش ربط ب کروناش داره؟
کسیو میشناسین ک کرونا و دیابت داشته باشه و خوب شده باشه😭😭خیلی نگرانم دعاش کنید
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
متاسفانه دیابت یکی از عوامل خطرناک برای کروناس انشالله که چیزی نی دع ...
توهم دعاش کن تورو خدا
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
واای عمه ی منم ولی تازه کرونا گرفته 😭😭😭 اونم دیابت داره
من خیلی نگرانم دعا کن عممو تورو خدا😭
مادر من دیابت داشت( البته نه خیلی شدید) فشار خونم داره. کرونا گرفت وخوب شد ، توی خونه. خداروشکر اصلا به ریه اش نزد و خیلی عادی مث یه سرماخوردگی با بیحالی گذشت
مادر من دیابت داشت( البته نه خیلی شدید) فشار خونم داره. کرونا گرفت وخوب شد ، توی خونه. خداروشکر اصل ...
خداروشکر ک چیزیش نشد
توروخدا عممو دعا کن خوب شه زودتر😭😭😭😭
بله دوستم دیابت داره اونم شدید .تابستون کرونا گرفت ولی لا اینکه بستری شد خدا را شکر خوب شد&nbs ...
الحمدالله
عمه منو دعا کن خوب شه زودتر😭😭😭
من دعا مبکنم برای عمه تون .شماهم لطفا برای من دعا کن کرونانگرفته باشم
صلوات فرستادم برات ۵ تا
دیروز خوب و خوش بود و کلی باهم خندیدیم امروز ابجیم گفت یهو تب و لرز شدید و بدن درد کرده بردن بیمارستان اسکن گرفتن گفتن ۴۰ درصد ریه درگیره بستری کردن
دارم میمیرم از استرس و گریه 😭😭😭😭😭
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736