2777
2789
من داشتم تایپ میکردم تاپیک ترکید😐 آیه الکرسی هدیه برای حضرت عباس

شما انجام دادی حاجت گرفتی ؟؛ من هر دعایی بگید خوندم هر ذکری بگی انجام دادم ولی نشد که نشد 

زندگی زیبا دوستت دارم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید به صلاحت نیست یا شاید هنوز موقعش نشده که برآورده بشه

نمی دونم والا هرکس دعا می‌کنه حاجتشو بالاخره میگیره بمن که میرسه پای صلاح و مصلحت میاد وسط آدم از یه جایی به بعد دیگه می‌بره کلن تا امید میشه با نا امیدی هم زندگی کردن خیلی سخته

شما انجام دادی حاجت گرفتی ؟؛ من هر دعایی بگید خوندم هر ذکری بگی انجام دادم ولی نشد که نشد 

اره ببین اول مصلحت خدارو در نظر بگیر

دوما برا حاجتت خریص نباش بیشتر دعا نکن بگو بقیه دعا کنن واست اگه خواستی با گریه به پیامبرمون متوسل شو

خواستت رو تو یه برگه بنویس چسب بزن...بخاطر عشق به خدا قرآن بخون نه بخاطر خواستت به اهل قبور زیاد صلوات و فاتحه بفرست نماز شکر بخون خداروشکر کن فقط خدا رو در نظر بگیر به بقیه هم میرسی به دیگران هیلی زیاد دعا کن وقتی معجزه اسک شوقتو دراورد اونوقت میفهمی جی میگم

یه صلوات برا حضرت عباس هدیه کنید
اره ببین اول مصلحت خدارو در نظر بگیر دوما برا حاجتت خریص نباش بیشتر دعا نکن بگو بقیه دعا کنن واست ا ...

به همه التماس دعا میگم میشه شما هم برام دعا کنی واقعا دیگه از بس دعا کردم و نتیجه نگرفتم خسته شدم 

به همه التماس دعا میگم میشه شما هم برام دعا کنی واقعا دیگه از بس دعا کردم و نتیجه نگرفتم خسته شدم&nb ...

نه صبر کن خدا خودش میده اگرم نده شاید شاید چیز بهتر از اون سراغ داره اصلا از خدا گلایه نکن اصلا...برا بقیه بیشتر دعا کن

یه صلوات برا حضرت عباس هدیه کنید
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز