2777
2789

پیرو تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/5365263/ملک-موکل-همزات-همزاد-و-هدیه-الهی?page=1

دوستان اولا ایات قران مورد اشاره رو خواستن و دوم شبه دارند و میگویند هردوی عتید و رقیب فرشته هستند، حال آنکه در هیچ کجای قران در توصیف این دو کلمه عربی که معنای فرشته بکار نرفته واین اشتباه در ترجمه معنایی فارسی که گاها در پرانتز نوشته شده  موجب گمراهی شده است. و در توضیحی که از ایمه و پیامبر داریم ایشان توضیح دادند رقیب بمعنی مراقب از جنس نور و فرشته هست و عتید بمعنی ایجادکننده وسوسه از جنس آتش و جن

إِذْ يَتَلَقَّى الْمُتَلَقِّيَانِ عَنِ الْيَمِينِ وَعَنِ الشِّمَالِ قَعِيدٌ مَا يَلْفِظُ مِنْ قَوْلٍ إِلَّا لَدَيْهِ رَقِيبٌ عَتِيدٌ، ۱۷ و ۱۸ سوره ق کلمه ملتقیان به معنی دریافت کنندگان

وَجَاءَتْ كُلُّ نَفْسٍ مَعَهَا سَائِقٌ وَشَهِيدٌ ،21 سوره ق، کلمه سایق بمعنی راننده و ایجادکننده ، کلمه شهید ب معنی گماشته شده برای شهادت

وَقَالَ قَرِينُهُ هَذَا مَا لَدَيَّ عَتِيدٌ ،۲۳ سوره ق، قرین به معنی همراه

قَالَ قَرِينُهُ رَبَّنَا مَا أَطْغَيْتُهُ وَلَكِنْ كَانَ فِي ضَلَالٍ بَعِيدٍ ۲۷ سوره ق، کلمه قرین به معنی همراه

وَمَنْ يَعْشُ عَنْ ذِكْرِ الرَّحْمَنِ نُقَيِّضْ لَهُ شَيْطَانًا فَهُوَ لَهُ قَرِين، ۳۶ زخرف، قرین به معنی همراه

وَإِنَّ عَلَيْكُمْ لَحَافِظِينَ كِرَامًا كَاتِبِينَ، ۱۰ و۱۱انفطار، کلمه حافظین و کرامالکاتبین  بمعنی ضبط و ثبت کننده

قلْ رَبِّ أَعُوذُ بِكَ مِنْ هَمَزَاتِ الشَّيَاطِينِ، کلمه همزات بمعنی وسوسه هم معنی کلمه عتید

برای سهولت مطالعه عکسنوشته از تاپیک هم میزارم ولی برای کامنت و سوال به اصل تاپیک مراجعه کنید.

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیامبر فرموده : با هر انسانی‌ یک‌ شیطان‌ است‌!» پرسیدند حتی با ‌شما؟ گفتن:بله، ولی‌ شیطان‌ من‌ به‌ حول‌ و قوه‌ الهی تسلیم شده،کتابی که من دارم اینه که توش اومده عوالی اللئالی العزیزیه فی الأحادیث الدینیه، جلد ‏چهارم صفحه ۹۷

و پیامبر فرمودن: انَّ الشَّیطانَ اِثنانِ: شیطانُ الجِنِِّ وَ یَبعُدُ «بِلاحَولَ وَلاقُوَّةَ إلاّ بِاللهِ العَلِیِّ العَظیم» و شیطانُ الاِنسِ وَ یَبعُدُ بِالصّلاةِ عَلَی‌النَّبِیِّ و آلِهِ علیهم السلام.

شیطان بر دو قسم است:‌ شیطان جنّی که با ذکر «لا حَولَ وَ لا قوَّة إلّا بِاللّه العَلی العَظیم» طرد می‌شود و شیطان اِنسی (آدمی) که با صلوات بر محمد و آل محمد علیهم‌السلام از انسان رانده می‌گردد. (مستدرک، ج ٥، ص ٣٤٢)

امام محمدباقر:

ما مِن قَلبٍ اِلاّ وَ لَهُ اُذُنانِ: علی اَحَدِهِما مَلَكٌ مُرشِدٌ وَ عَلَی‌الاُخری شَیطانٌ مُفَتِّنٌ... اَلشیطانُ یَأمُرُهُ بِالمعاصی وَ المَلَكُ یَزجُرهُ عَنها.

هر قلبی دو گوش دارد: بر یکی فرشتة هدایت و بر دیگری شیطان ضلالت جای دارد. شیطان دستور به معصیت می‌دهد و فرشته او را از آن برحذر می‌دارد. (بحار، ج ٦٣، ص ٢٠٥)

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.