2777
2789
عنوان

ملک موکل همزات ( همزاد!!!) و هدیه الهی

12523 بازدید | 666 پست

ملایکه _ جمع ملک_  موجوداتی ماورایی و  نامریی برای دید انسان و از جنس نور هستند و دارای مراتب و وظایف مختلفی هستند. فرشتگان هیچ گاه در انجام وظایف و امر خدا سرپیچی و کوتاهی ندارند.  عبادت، تسبیح خدا، نوشتن نامه اعمال، آوردن وحی، حفاظت از انسان‌ها، یاری رساندن به مؤمنان، رساندن روزی مادی و معنوی، گرفتن جان‌ها، هدایت قلب‌ها و مأموران عذاب ، از وظایف فرشتگان محسوب میشود که همگی مسایل فوق طی ۸۸ ایه در قران بیان شده است.

خداوند در آیه ۱۷ و ۱۸ سوره ق از عتید و رقیب سخن گفته که از بدو تولد انسان در چپ و راست هر انسان برای حفاظت  و امتحان او قرار میگیرد که یکی از جنس نور و دیگری از جنس آتش است.  رقیب در لغت بمعنی مراقب و عتید بمعنی وسوسه کننده میباشد.
در ایه ۱۱ سوره رعد نیز آمده است انسان در برابر وسوسه و دام شیطان دارای "محافظ" است که تحت الامر خداوند است.
در ایه ۱۰ الی ۱۲سوره انفطار ازین بعنوان " کرام الکاتبین" که ثبت اعمال انسان هستند اشاره شده است.
در روایات آمده است امام صادق برای توضیح در مورد فرشته ایی که برای انسان گمارده شده  همانند امام باقر از لغت " ملک موکل" استفاده کردند:

رقیب که حافظ و کمک رسان انسان است از جنس نور و فرشته و تحت الامر خداست .
اما عتید وسوسه کننده و سوق دهنده انسان ها به شر از جنس آتش و جن و از یاران شیطان است.

انسان با افکار و اعمال و اعتقاداتش مانند منبع تغذیه این دو میباشد و همواره یکی ازین دو زمام امور را میتواند در دست بگیرد یعنی با اعمال و افکار اعتقادات مثبت و توصیه شده فرشته رقیب به اصطلاح دست پر میشود و سپس تحت امر خدا او بیشتر به حفاطت و راهنمایی انسان میپردازد _ و بالعکس با سنگین شدنه اعمال و نیات پلید و گناه و منع شده و تسلیم وسوسه شیطان شدن ، انسان از حفاظت و امداد غیبی الله دور و در دستان شیطان بسر میبرد.
توضیح این امر بسیار شبیه قوانین کارماست.
دلیل امدادهای غیبی همچون رویاهای صادقه، رو شدن ذات و نیات افراد ، به دل افتاد حسی برای انجام کاری ، اثر نکردن چشم زخم، رفع بیماری، قرارگرفتن انسانهای صالح در جلو پایمان، استجابت دعاها، جفت و جور شدن یکباره یا معجزه اسا امور ... و هزاران مثال دیگر از دلایل اینست که فرشته محافظ ما یا رقیب یا همان ملک موکل کارنامه اعمال خوب زیادی از ما دارد و تحت امر خدا پاداش و هدیه الهی به ما میرساند.

همانطور که در ایه ۲۲ سوره ابراهیم آمده شیطان همواره در تلاش برای وسوسه و دور کردن انسان از راه خداست که آنرا عتید انجام میدهد.  همچنین در ایه ۳۶ سوره زخرف تن دادن به وسوسه شیطان انتخاب انسان است نه جبر الهی.  همه مهمتر آیه ۹۷ سوره مومنون هست که خداوند از همزات های شیطانی بندگان را آگاه میسازد. بله همزات ! درست خواندید ! دقیقا کلمه ایی که در کتاب بحارالنوار از زبان پیامبر اسلام درج شده که فرموده هیچ انسانی حتی خودشان از وسوسه هایی که از سوی شیطان به انسان القا میشود ( همزات)در امان نیست. همزات جمع همزه بمعنی وسوسه میباشد.

ارتباط این مسایل با فالگیر و رمالو دعانویس

حال برایتان روشن شد که سفسته و بازی با کلمه همزات که توسط رمالان و دعانویسان به شکل همزاد ادا میشود فریبی بیش نیست. زیرا که طبق روات و قران عتید از بدو تولد تا لحظه مرگ و روز قیامت موظف به همرایی انسان برای امتحان انسان با وسوسه شیطانی و ثبت اعمال بد اوست. همانطوری که رقیب برای حفاظت و ثبت اعمال نیک انسان موظب به همراهی انسان از بدو تولد تا روز قیامت است. به همین سبب در قران برای این دو نیز کلمه "قرین" در آیات ۳۶ سوره زخرف و ایات ۲۱ الی ۲۷ سوره ق بکار گرفته شده است.

نکنه دیگر اینست که همگی ما ملک موکل یا فرشته رقیب از بدو تولد داریم  و خداوند هیچ کدام از بندگانش را به حال خویش رها نکرده و خرید و فروش موکل و انگشتر موکلدار فریبی بیش نیست برای خالی کردن جیب مبارک شما عزیزان و کفی بالله وکیلا و برای اینکه فرشته نگهبان شما حداکثر کارایی را داشته باشد کافیست کارهایی بکنید که برای خدا و تمام فرشتگان خوشاینداست مانند عبادت و قران خواندن و تسبیح و نظافت و معطر بودن و خیر خواهی و نیکی به پدر مادر و ... و لازم نیست پولی بیهوده به دعانویس بدهید تا برایتان با قلاب ماهیگیری شبانه موکل بگیرد و بفروشد!!!!
نکته دیگر با توجه به مسایل بالا و تاپیک  ........ اینست که رمالان و دعانویسان و فالگیرا با جن سروکار دارند و با حروف ابجد یا همان سرکتاب و داشتن اطلاعات نام و نام مادر و حتی عکس شما میتوانند با جن شما یا همان همزات یا همان عتید ارتباط بگیرند و تمام اطلاعات از لدو تولد شمارا استخراج کنند . حال میل خودتان است که گذشته و حال خود را تقدیم کسانی کنید که توانایی از اینده هم ندارند و میتوانند عتید شما را تسخیر و مورد القا دستورات دلخواه خودشان بکنند.

دعانویسو رمالو فالگیر خدا زدست که نونش از مشکلات توست آن هم به چه قیمتی?به قیمت فریب و توهم افکنی در تو؟ و هیچ گاه نمیاد مشکلتو حل کنه نوندونیش قطع شه ! عزیزم اگه خدا بخواد طلسم اثر میکنه اگرم نخواد هیچ احدی نمیتونه کاری کنه طلسم اثر نکنه چون اون طلسم فقط وسیله ست و چیزی که در سرنوشت تو هست عینا اتفاق میفته ' طلسم امتحانه توست که باز خدا را میخوانی یا شک میوفتی و رو به کفر میری؟ از خدا بخواه. با اعمال خوبدست فرشته ات رو پر کن خدا هدیه بفرسته ازطریق اون برات پول دعانویسو بده فقیر و نیازمند خودت قران بخون ! سخته? باشه دانلود کن play کن ...

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

خداوند به جلال و شکوهش قسم خورده  و فرموده : هر که به غیر من دل ببنده نا امیدش میکنم ... پس دلیل مستجاب نشدن دعاها و لطمات پی در پی و سر درگمی ها و بلایا رو در خلوت خودتون در اعمال و رفتار و شرک به قدرت و حکمتش پیدا کنید و توبه کنید و اصلاح اعمال و نیاتت.  مسیح میگوید در را بکوب، باز خواهد شد ! قران میگوید الله را بخوان مستجابت میکند... الله تو را کافیست

آتوسکوپی یا دیدن فرد شبیه خود یک اختلال مغزی و در پی آن توهم بینایی ست که حاصل تحقیقات دانشمندان و پزشکان در مورد آن در مجله علمی نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران / دوره شانزدهم ، به چاپ رسیده است.

این پدیده ممکن است بدلیل آسیب مغز و غده­های­ مغز یا افسردگی، اختلال در مرکز ادراک و هوشیاری، روان­پریشی، مسمومیت شیمیایی ، خستگی زیاد، فشار عصبی، اسکیزوفری، پارانویید، اضطراب، نگرانی و ترس زیاد دیده می­شود و چهار نوع پیش میاد که در عکس زیر میبیند و قسمتی از مغز که در آن نوع مشکل دارد نیز درج شده است. چه دعانویسانی که از بی سوادی و جهل عده ایی عقب مانده استفاده و افراد تشنجی و صرع و میگرنی و متوهم را به داشتن همزاد محکوم و میتیغند!!!

رویاهای صادقه از هدایای الهی ست که خداوند از طریق رقیب به ما نشان میدهد و همانطور که گفته فرشتگان تحت الامر خدا هستند وس انسان نمیتواند اراده و جبری برای دیدن امری خاص در خواب داشته باشد مگر خدا بخواهد و صلاح بداند.

پیامبر(ص) می‌فرماید خواب و رؤیا سه گونه است: گاهی بشارتی از ناحیه خداوند است، گاه، وسیله غم و اندوه از سوی شیطان و گاه مسائلی است که انسان در فکر خود می‌پروراند و آن را در خواب می‌بیند. از نظر آموزه‌های قرآن، انسان نباید همه‌شب را یکسره در خواب باشد، بلکه باید در میانه شب‌بیدار شده و عبادتی را انجام دهد و آرامشی را کسب کرده و دوباره بخوابد زیرا که رویای پس از عبادت  شبانه و زمان بین الطلوعین از رویای تعبیر دار و رویای صادقه خواهد بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@نی_نی_کتاب_نی_نی_تم_نی_نی_تقویم  

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

واقعا یه متن زیبا این بود که خوندم لطفا منبع 

تو دعای استغفار امام علی اشاره شده به گناهانی که باعث یاس و ناانیدی از رحمت خداوند میشه کاش میشد این گناهان رو شناخت این فقط نشون میده در ابتدای امر یه گناه چگونه ممکنه که روح تو رو از الله جدا کنه در اجابت دعا رو ببنده

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
پست دوم جوابته یه سری بیشعور زر زدن فاصله افتاده

خب از اول میگفتی ساکت باشین فقط خودم زر بزنم🤣

بعد تو این بغض کِ لبخند نشد ....۱۵/۹/۹۹💔💔بمونه ب یادگار....غصه کم کم جون میگیره دل یهو میپوسه🕶
پست دوم جوابته یه سری بیشعور زر زدن فاصله افتاده

لطفا منبع ذکر کن اطلاعات خیلی خوبه 

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 

[QUOTE=163453085]خب از اول میگفتی ساکت باشین فقط خودم زر بزنم🤣[/QUOTE برای افرادی بود که میخوان بخونن و منتظرش بودن نه اونا که ابراز وجود کنن واقعا جدی جدی خیلی بی وجدانید من که بد آهی کشیدم با دیسک کمر و گردن کلی ادم منتظر بودن از صبح بخودم فشار آوردم تایپ کنم اینم از امثال تو 

رمز استجابت دعا رو گفتی عزیزم کاش بخونن متنتو دقیقا زدی به هدف منبع بگو منبع کتابهایی که خوندی