2777
2789
عنوان

بی بی چک هم اشتباه میکنه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 52 پست
من تا امروز یازده روز از موعدم گذشت چندتا بی بی زده بودم منفی شد امروزم آزمایش دادم منفی بود سابقه ت ...

وای منم ازهمین میترسم بخدا،انقدر هم اطلاعاتم کمه اصلا هیچی بلد نیستم باید ازصد نفربپرسم بخدا

یک صبح به اخلاص بیا بر در ما   گر کار تو برنیامد آنگه گله کن
اگر هم که الان حامله ام‌ بار از هم خدا رو شکر 🙏🙏🙏🙏

انشالله که همیشه موفق باشین،خدا خیر بنده ها رو بهترمیدونه.امیدوارم خیرشو توی نیت خودتون قرار بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم ازهمین میترسم بخدا،انقدر هم اطلاعاتم کمه اصلا هیچی بلد نیستم باید ازصد نفربپرسم بخدا

اشکال نداره منم تجربه ای ندارم ان شاء الله به وقتش میشیم فعلا هم که اوضاع کرونا بدتر شده پس هرچی دیرتر بهتر

اشکال نداره منم تجربه ای ندارم ان شاء الله به وقتش میشیم فعلا هم که اوضاع کرونا بدتر شده پس هرچی دیر ...

هر چی خدا بخواد🌹🌹

مبارکه عزیزم ❤ کی میزدی؟ با ادرار ناشتا؟ چقدر از موعدت گذشته بود؟ چون هورمون تو ادرار از یه حدی بی ...

من یکیشو قبل موغد زدم ک منفی شد یکیم ی روز بعد پری ک تو دوتا خط خیلییییی کمرنگ انداخت دوباره ۴و۶روز بعد پری هم زدم منفی شد باز...ممنون گلم

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
من یکیشو قبل موغد زدم ک منفی شد یکیم ی روز بعد پری ک تو دوتا خط خیلییییی کمرنگ انداخت دوباره ۴و۶روز ...

همون خط خیلی کمرنگ هم یعنی مثبته عزیزم

مبارکت باشه ❤

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
همون خط خیلی کمرنگ هم یعنی مثبته عزیزم مبارکت باشه ❤

ممنون عزیزم

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...