2777
2789
عنوان

بی بی چک هم اشتباه میکنه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 52 پست
وای  مبارکههه،پس امکانش هست

ممنون عزیزم بله من واسه پسرمم بیبی چک خیلی دیر نشون داد اولش منفی بود هرچی زدم بعدش مثبت شذ...ان شاالله بارداری

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
می دونم درکت می کنم منم پارسال این موقع ها منتظر موعد پریودیم بودم واسترس داشتم 

مبارکتون باشه تنش سلامت🌹

یک صبح به اخلاص بیا بر در ما   گر کار تو برنیامد آنگه گله کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم بله من واسه پسرمم بیبی چک خیلی دیر نشون داد اولش منفی بود هرچی زدم بعدش مثبت شذ...ان شاا ...

انشالله خداازدهنت بشنوه

مبارکتون باشه تنش سلامت🌹

ممنونم عزیزم انشاالله شماهم مامان بشی همین ماه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من ۴تا بیبی زدم منفی بود امروز ازمایش دادم مثبت بود

مبارکه عزیزم ❤

کی میزدی؟ با ادرار ناشتا؟

چقدر از موعدت گذشته بود؟ چون هورمون تو ادرار از یه حدی بیشتر بشه بی بی چک نشون نمیده

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
حامله بودی برای من دعا کن حامله نباشم فعلا ،البته مریض هم نشده باشم که سیستم بدنم ریخته بهم 

انشالله که هر چی خیره همون برات بشه،تنت سلامت انشالله🌹

انشالله که هر چی خیره همون برات بشه،تنت سلامت انشالله🌹

الان احساس میکنم شرایط روحی اینکه بخوام حامله بشم ندارم یه پسر ۱۱ ساله دارم تازه دارم درس میخونم حداقل یک سال از درس خوندنم بگذره کم کم شاید راضی بشم حامله بشم