2777
2789
عنوان

من و تصمیم جدیدم

420 بازدید | 25 پست

من خیانت شوهرمو فهمیدم حالا یا مال قبل بود یا جدید حتی فهمیدم طرف کیه اما مدرکی نداشتم ثابت کنم و به شوهرم تهدید کرد برو هر کاری میتوی بکن تا ثابت کنی ولی اگر ثابت نکردی بچه رو ازت میگیرم اون زن هم میتونه شکایت کنه میوفتی زندان اخه زنه شوهر داره منم به ظاهر بخشیدم گفتم من زودی قضاوت کردم عزیزم و الان همه چی رواال عادی داره تو خونمون اما من حواسم جمع کردم این دفعه بتونم مدرک جمع کنم و دو اینکه شوهرم میل جنسی به من نداره من قبلا خیلی میگفتم چرا واینا اما از وقتی اون موضوع فهمیدم خودم هم دیگه دوست ندارم باهاش باشم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

تصمیم گرفتم فقط به خودم فکر کنم بهترین بپوشم و بخورم اصلا هم بحث رابطه جنسی روباهاش مطرح نکنم و فقط خودمو و بچه ام رو دوشت داشته باشم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما مدرک جمع کن فقط... رابطه هم داشتی مواظب باش که بیماری چیزی نگیری... 

متاسفانه از زمان نوجونیش زگیل داشت به منم داد اما من خوب شدم

قصد طلاق داری دنبال مدرک باش...  نداری بیخیال ، زندگیتو کن

نمیدونم هنوز تا ببینیمم مدرکی دستمو مییگیره یا ن

دمت گرم

تاپیک های دختر گرانبها خیلی کمکم کرد یه مدت خودمو لغو کردم و فقط مطالب مثبت خوندم

تاپیک های دختر گرانبها خیلی کمکم کرد یه مدت خودمو لغو کردم و فقط مطالب مثبت خوندم

چقد سخته.امیدوارم خدا گمکت کنه.

نی‌نی قشنگم امیدوارم بااومدنت.خیر برکت و خوشحالی برای منو باباییت داشته باشه عزیزدلم.لطفای صلوات برای سلامتی پسرم بفرستید.

مردایی خیانت میکنن میل جنسی خودشون کم میشه به زنشون اتفاقا از خداشون هست کاری شون نداشته باشی خدا از مادر این پسرا نگذره اگه تو مجردی زیاد بچه شون آزاد نمیذاشتن تعهد یاد می‌گرفت تو متاهلی یه عمویی شوهرم داره چهارتا پسر داره خیلی رو روابط پسراش حساس بود و الان سه تاش زن گرفتن قربون زنشون میرن و خیلی پاک و مودب و شغل های دولتی خوبی دارند 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
نمیدونم هنوز تا ببینیمم مدرکی دستمو مییگیره یا ن

الان ممکنه حواسش جمع باشه و راحت سرنخ گیرت نیاد.... فقط حواست باشه مجدد بچه دار نشی و در رابطه حواست به بیماری‌های مقاربتی باشه

چقد سخته.امیدوارم خدا گمکت کنه.

اره سخت تر اینه که منو متوهم جلوه میده